recenze

Lost Jewels

Lost Jewels

Lost Jewels je další z řady nesmírně populárních match-3 her. Je tu nová výzva pro všechny příznivce žánru. Vytvářejte trojice, sbírejte poklady a používejte tajemné talismany.
Mapa světa je rozdělena na oblasti a jednotlivé levely. V těch před sebou máte hrací plochu plnou kamenů. Vytváření trojic s sebou nese několik pravidel a podmínek. V první řadě máte omezený počet tahů a vzhledem k obtížnosti hry není radno s nimi příliš plýtvat. Dalším prvkem jsou zadání, kdy musíte během jednoho levelu získat určité množství drahokamů. A tak musíte sledovat, z jakých objektů vaše trojice tvoříte. Nechybí samozřejmě speciální kameny, které vytváříte ze čtyř či pěti stejných prvků. Není ani třeba vytvářet trojice vertikálně nebo horizontálně, ale jdou vytvářet i „elka“. Ješte jedna věc vás bude zajímat – jsou to všelijaké překážky, které musíte v rámci tahů vyřešit. Budete dostávat truhly s pokladem na dno nebo třeba ničit zámky. Upřímně, není problém u jednoho levelu „zkejsnout“ klidně i na dva dny. To je dáno životy, které při neúspěchu ztrácíte a doplňují se pomalu, ale také celkovou obtížností. To dává prostor pro mikroplatby, takže si připravte pevné nervy.
Za peníze si můžete kupovat bonusy pro snazší hraní, ale je zde dost draho a bez mnoha přátel, kteří vám nějakou tu korunu (nebo život) pošlou, se to nehraje právě nejsnadněji. Pro milovníky match-3 her je to však velmi zajímavá alternativa na delší večery.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Vlastik | 23.11.18 v 09:55

Chci hrát Lost Jewels a nejde to.

Goldenpig

Goldenpig | 30.06.15 v 18:13

dobrá hra

Petosko

Petosko | 30.05.15 v 23:43

Nic moc,není tak zábavná :)

jurcatko

jurcatko | 07.03.15 v 14:11

zatím 51.level

jurcatko

jurcatko | 22.02.15 v 22:15

je hratelná

Hella | 19.06.14 v 08:29

Prosím, proč nefunguje již několik dní na facebooku hra Lost Jewels ? Děkuji za laskavou odpověď. Hella


galerie

Lost Jewels Lost Jewels Lost Jewels Lost Jewels Lost Jewels