zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 17

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Min-Hero: Tower of Sage

Min-Hero: Tower of Sage

Byli jste vybráni pro velmi důležitou misi. Bojujte, sbírejte klíče a zkušenosti a staňte se nejlepším trenérem v království.
Vaše parta zvířátek bude to hlavní, co budete moci v četných soubojích ukázat. Nejsou to sice Pokémoni, ale určité podobnosti tu jsou. S vaším hrdinou procházíte lokacemi a k postupu dál musíte získat klíče k odemknutí dveří do dalšího patra. Tyto klíče (ale i zkušenosti a peníze) obdržíte vítězstvím nad ostatními postavami v soubojích. Bitvy probíhají ve stylu tahové strategie, kdy každý člen vaší skupiny disponuje určitými schopnostmi a útoky. A je na vás, jakou strategii zvolíte a jaké nové dovednosti odemknete a rozvinete při dosažení nové úrovně.
Postupně se vaše skvadra petů rozrůstá a možnosti strategie se rozšiřují. Dále také získáváte body na rozvoj obecných vlastností pro celou skupinu. Souboje i celá hra a svižné tempo, velmi povedená zábava s prvky RPG a strategie.


hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Min-Hero: Tower of Sage Min-Hero: Tower of Sage Min-Hero: Tower of Sage Min-Hero: Tower of Sage Min-Hero: Tower of Sage Min-Hero: Tower of Sage