recenze

Dragon Hills 2

Dragon Hills 2

Osedlejte draka a vydejte se na zběsilou jízdu plnou explozí, zombíků a soubojů s bossy. Pokračování mobilní arkády jak se patří.
Zombíci se zmocnili "mutagenu, a protože po dobrém to nepůjde, přichází na scénu drsňácký drak - už podruhé. Skrze dotykový displej ovládáte pohyb této bestie a snažíte se prosvištět řadou nástrah až k bossovi na konci každého kola. Překážky vás čekají pod zemi, na zemi i ve vzduchu, takže se musíte elegantně pohybovat po celé herní ploše. V praxi tak pod zemí nemůžete zůstat po celou dobu, ale jindy se tam zase musíte uchýlit před ataky nepřátel.
Hra velmi dobře otestuje váš postřeh a citlivost prstů. Díky zběsilému tempu vás sem tam nějaká ta nástraha upřímně překvapí, ale nebojte. Za nasbírané peníze můžete nakoupit vylepšení, bonusy, zlepšit "vrtací" schopnosti vašeho draka nebo mu dát více životů. Jakmile sesbíráte všechny ampule a dostatek zombie mozků, postupujete do dalšího světa. Hru lze hrát off-line, ale při sledování reklam můžete získat nové životy nebo zvýšit finanční odměny a tím urychlit postup.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 09:39

text příspěvku

Drticka

Drticka | 07.09.20 v 10:30

to mě moc nebere


galerie

Dragon Hills 2 Dragon Hills 2 Dragon Hills 2 Dragon Hills 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce