zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

The War Cry: Goblins Attack

The War Cry: Goblins Attack

Prorazit tuhou obranu goblinů není nic jednoduchého. Chce to pěknou řádků vojáků, slušný příjem zdrojů a nějaký ten výzkum. To vše zastřešeno dávkou strategického uvažování.
Proti sobě stojí dva tábory, které vyrážejí do vzájemného střetu. Zadání jsou různá, ale nechybí takové úkoly jako zlikvidovat všechny vojáky nebo dobýt soupeřovu pevnost. Tak či onak budete muset začít strategicky myslet.
Z prvotních financí si zajistíte příjem dalších peněz. Za ty už produkujete vojáky, které vysíláte do boje, a jejich silou, převahou a vhodnou kombinací různých typů se snažíte porazit nepřítele. Ten samozřejmě dělá to samé, co vy.
Počet jednotek je slušný a dojde na jak útočné vojáky, tak obrannou složku. To už je ovšem věcí výzkumu, takže to chce i sem tam něco ušetřit. Pomoci vám mohou kouzla, která rovněž odemykáte ve složce výzkumu/upgradu, ale jejich produkcí spotřebováváte zelenou manu.
Žádné originální prvky, ale skloubení a použití těch zaběhnutých dělá z této flashky návykovou a velmi dobře hratelnou strategickou záležitost.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

The War Cry: Goblins Attack The War Cry: Goblins Attack The War Cry: Goblins Attack