recenze

Alien : Puzzle Invasion

Alien : Puzzle Invasion

Ne úplně roztomilá příšerka ze stejnojmenného filmu Vetřelec se opět vkradla na naše počítače. Tentokrát se však jedná o hru logickou, byť příběhovým obalem je podmanění celé sluneční soustavy a snížení populace na rovnou nulu.
Jeden malý vetřelec nedokáže nic, ale armáda velkých a statných vetřelců už by se mohla o něco pokusit…

Jak se jen dostat na tu lákavou Zemi? Inu, hned to rozhodně nebude. Hrací plocha každé planety je poseta mnoha různými objekty. Podle známého pravidla „ tři a dost“ musíte vytvářet stejnorodá seskupení, která následně zmizí. Vše, co tímto způsobem odklidíte, se přičítá na vaše konto. Máme tu rostlinky, kukly, vajíčka a potravu v podobě lidí. Po uplynutí časového limitu každého kola je čas k rekapitulaci. Tak například ze získaných vajíček se vám kliknutím vylíhnou nová vetřelčátka. Až jich budete mít dost, můžete se pokusit k dobytí další planety. Číslo vaší armády by mělo být samozřejmě vyšší než útočná síla obránce. Takže ne abyste si to hned po prvním kole namířili k Zemi. Cestování sem a tam vyžaduje také potravu a i vše ostatní je důležité. Těžko tedy říct, na co se zaměřit nejvíce.

Jisté je jen to, že tu máme parádní logickou hru ve stylu „trojiček“. Navíc se vám hned hraje lépe, když víte, že to zběsilé přemisťování má nějaký další smysl, a návykovost tak ještě více roste. Ač je hra primárně ve francouzštině, ničemu to nevadí. Anglický překlad mi, v míře v jaké je tu použitý, přijde poněkud zbytečný. Hezkou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

PavelH

PavelH | 08.10.16 v 08:30

Skvělá hra.

jurcatko

jurcatko | 17.03.15 v 13:13

krásná vetřelčátka


galerie

Alien : Puzzle Invasion Alien : Puzzle Invasion Alien : Puzzle Invasion Alien : Puzzle Invasion

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce