zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

The Last Door: Chapter 1

The Last Door: Chapter 1

Tak toto je pohádka. Tedy vlastně ne. Je to pěkná, hororově laděná a temná adventura. Ale co do kvality a atmosféry bude tato hra pro fanoušky žánru opravdovým zážitkem.
Po úvodu vše začíná dopisem, který vás přivede do jednoho opuštěného a hlavně dost podivného domu. Atmosféra stísněnosti a strachu vás bude doprovázet na každém kroku, světlo střídá tma a dojde také na pár lekavých momentů, ale velmi přiměřených – něco jako když dostanete dárek, který jste si přáli :).
Parádní klasická point-and-click adventura s podmanivou hudbou a lehce strašidelnými zvuky vás vtáhne do děje (pokud to neudělá úvodní intro, kde se z nějakého neznámého důvodu oběsí jedna z postav). A jaké další strašné věci se stanou dál? To uvidíte, když budete v hraní pokračovat.
Grafika je sice pixelová, člověk si musí chvilku zvyknout na ty kostičky, ale překvapivě to nikterak nevadí hledání předmětů a jejich používání. Změna ikony je dostatečně velká, a tak vám nic neunikne. Současně ale doporučuji, abyste všechny předměty prozkoumali. Často se stane, že se po prohlédnutí stává objekt klikatelný a můžete ho najednou dát do inventáře. Dílo, které vzniklo i díky projektu Kick Starter, je velmi povedené a osobně mě neskutečným způsobem dostalo a překvapilo.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

The Last Door: Chapter 1 The Last Door: Chapter 1 The Last Door: Chapter 1

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce