recenze

Reckless Getaway Free

Reckless Getaway Free

Toto bude pořádně rušná jízda. Co jiného od tvůrců populární série Reckless čekat? Tentokrát budete muset prchnout s lupem, v hledáčku vás však má policie, a ani okolní provoz vám jízdu neulehčí. Velmi kvalitní zábava.
K dispozici máte dva herní módy. Jeden se soustředí především na destrukci, v druhém budete ujíždět před policií. Každá kapitola se skládá ze čtyř levelů a v nich musíte nasbírat dostatečný počet hvězd pro další kapitolu. Potřebné hvězdy získáte za vaše představení na silnici.
Samotná jízda je v pěkném arkádovém a hlavně svižném stylu. Budete muset kličkovat mezi ostatními auty, srážet je, ničit, sbírat power-upy a mince, abyste dosáhli co nejvyššího skóre a tím pádem získali co nejvíce hvězd. Jak lze body získat, tak je také lze snadno ztratit. Nesmíte být zničeni, ani sjet mimo, což za vydatné aktivity policie není úplně jednoduché.
Hra má neskutečný herní i grafický šmrnc a nedá se jinak než doporučit. Jedinou chybkou jsou vlezlé reklamy, ale u free verzí to není nic výjimečného. Z hlediska ovládání si můžete vybrat mezi virtuálními šipkami nebo „tilt“ metodou s nastavením sensitivity. Polarbit opět nezklamal.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

assaly

assaly | 13.06.16 v 12:39

auta mě nějak neberou


galerie

Reckless Getaway Free Reckless Getaway Free Reckless Getaway Free Reckless Getaway Free Reckless Getaway Free Reckless Getaway Free