recenze

Fast Racing 3D

Fast Racing 3D

Skvělé závody ve 3D. Podmaňte si silnice, porazte soupeře a shrábněte mastnou odměnu, za kterou si vylepšíte váš vůz nebo si koupíte nový a lepší. Spousta herních režimů, spousta adrenalinu, spousta zábavy.
Dnes tu máme něco pro milovníky rychlých aut a adrenalinových závodů. Jak už to tak u závodních her bývá, jste majitelem vozidla a na různých tratích musíte dojet na stupních vítězů, abyste se posunuli dále.
Fyzikální model je notně arkádový, což ovšem vůbec není na škodu. Naopak to slouží k pěkné dávce zábavy i během jízdy a upřímně řečeno mít před sebou nějakou extra vychytanou fyziku, nedalo by se to dobře ovládat. Tady byl však zvolen způsob jednak klasického „tilt“ naklánění a jednak virtuálního volantu (viz screeny), u něhož lze navíc nastavit také sensitivita. Ovladatelnost je tak poměrně slušná.
Když tak projíždíte kariérou, narazíte na několik herních variant – klasický závod, eliminace nebo třeba časovka. Ano, není to sice žádná inovace, nicméně i tato variabilita závodů potěší a oddaluje stereotyp. Za absolvovaná vítězství získáváte body, za které odemykáte vyšší úrovně kariéry. A to není všechno. Za peníze si můžete zvýšit výkon vaší káry tuningem nebo rovnou koupit novou. Pro rychlejší zisk doporučuji naučit se jednu trať, kde budete stále jezdit první, a na své vítězství vsadit. Bohužel to jde jen do výše 1000,-, ale lepší než nic. Na trati lze dále sbírat nitro a finanční bonusy. Umělá inteligence sice není geniální, ale taky nevyhrajete všechny závody na první pokus.
Jedinou chybkou je (kromě nízkých vkladů na sázky) zvuk aut. Zní to jako polámaný vysavač, což se k celkové rychlosti auta vůbec nehodí. Jinak velmi povedený závodní kousek se třemi pohledy kamer, který byste neměli opomenout.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Fast Racing 3D Fast Racing 3D Fast Racing 3D Fast Racing 3D Fast Racing 3D Fast Racing 3D