recenze

The Balloon Brothers Tumble-Top Sides Spectacular!

The Balloon Brothers Tumble-Top Sides Spectacular!

Opět se budou tvořit trojice a ti pozornější z nás i čtveřice. Tentokrát však místo jednoduchého přesmyku dvou objektů, budete spíše ničit. A protože se jedná o nafukovací balónky, je to právě onen typický proces stoupání, který nás bude zajímat a je třeba jej náležitě ovládnout.
Tím se trochu otevírá strategické pole, neboť nemůžete zbrkle ťukat na libovolné balónky. Musíte si z té barevné záplavy vybírat.

Na hrací ploše jsou rozmístěny pouťové balónky různých barev a tvarů. Vašim úkolem je vytvořit alespoň trojici stejné barvy. Takto utvořené seskupení zmizí, body se přičtou a bomba se o kousek naplní héliem, což by vás mělo zajímat nejvíc, neboť zcela naplněná nádoba znamená postup do dalšího kola. Jak se s balónky prát? Klikejte na ně tak, abyste jejich odstraněním a následným posunem směrem nahoru (tak jak to známe z praxe, když nám uletí ten náš) vytvořili požadované uspořádání. Tento trochu jiný koncept si osvojíte rychle a už je to klasická „sundávačka“. Hrací plochu můžete také otáčet a tím docílit potřebné pozice k tahu. K nesnázím, které přichází s přibývajícím počtem levelů, patří lebky. Kdykoli se vám likvidací nepodaří vytvořit trojici, objeví se balónová lebka a tu už snadno neodstraníte. Naopak z nesnází vám pomůže bomba, která vznikne při odstranění čtveřice, nebo pomocí dalších „vychytávek“.

Relaxační a oddechová záležitost, která takzvané match 3 games staví do dalšího úhlu pohledu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

phanka

phanka | 07.02.15 v 17:11

takové skládačky jsou návykové


galerie

The Balloon Brothers Tumble-Top Sides Spectacular! The Balloon Brothers Tumble-Top Sides Spectacular! The Balloon Brothers Tumble-Top Sides Spectacular!