recenze

Little Alchemist

Little Alchemist

Zajímavá karetní hra, ve které si vytvoříte vlastní balíček a správnými strategickými kombinacemi musíte porazit soupeře. Jaká kombinace elementů a postav povede k vítězství?
Ve hře putujete od jednoho protivníka ke druhému a musíte ho porazit v karetní hře. Jak to celé funguje? Váš balíček se skládá jednak z postav a zvířat, jednak speciálních karet, které vylepšují jejich útok a obranu. V každém kole máte k dispozici 5 karet a vy se z nich snažíte zkombinovat co nejsilnější kombo. Je na vás, jestli si schováte silnější karty na později a jiné kombinace, nebo vyrukujete s nejsilnější kombinací. Po vyhodnocení útoků a obran se odečtou životy a doplní karty. Kombinace vám přináší i speciální orby, které můžete sbírat a není proti nim obrana, čímž se jedná o výrazný strategický prvek.
Za odměnu získáváte peníze, nové karty, které můžete kupovat, upgradovat a nové kousky zařadit do balíčku. Aby toho experimentování nebylo málo, můžete sami kombinovat a vytvářet unikátní karty. Problém je v herní energii a intervalech pro výzkum nových karet. Přesto je to velmi povedená a zábavná hra.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Rinai

Rinai | 08.02.15 v 13:14

Toto ma náramne baví na mobile :333


galerie

Little Alchemist Little Alchemist Little Alchemist Little Alchemist Little Alchemist

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce