zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Palisade Guardian 3

Palisade Guardian 3

Braňte budovy před nájezdy monster. Akční kousek, ve kterém budete z pohledu první osoby kosit příšery v rychlém sledu a solidním počtem zbraní.
Třetí pokračování se nese ve stejném duchu jako předchozí dva povedené kousky. Jen vojáky vystřídaly příšery a ty zbraně jsou o něco futurističtější. Z pohledu první osoby máte za úkol zlikvidovat všechny nepřátele, kteří se sápou k obranné barikádě nebo budově. K dispozici máte několik zbraní, které postupně odemykáte, a vaše možnosti se rozšiřují. Na základní příšery vám postačí slabší kousky a je lepší nejprve zkosit ty menší a pohyblivější. Na pořádné cvalíky pak platí bazuka nebo sniperka s omezeným počtem nábojů.
Za vaše výkony jste odměňování hvězdami, za které upgradujete zbraně, a penězi, za které si lze pořídit všelijaké bonusy k hraní. V nabídce je například granát, zdvojnásobení zranění nebo třeba bullet time – zkrátka samé super věci. Pěkná grafika je samozřejmostí.
Hratelný a zábavný kousek. Ale trochu mi vadilo, že všechny zbraně jsou odemčeny až příliš rychle, respektive že titul celkem v rychlém sledu vystřílí všechny svoje trumfy a pak už to je jen kosička jeden level za druhým, byť v měnícím se prostředí.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

elf

elf | 07.03.15 v 12:05

pro začátečníky, jednoduché, později jednotvárné


galerie

Palisade Guardian 3 Palisade Guardian 3 Palisade Guardian 3 Palisade Guardian 3 Palisade Guardian 3