recenze

Brave Guardians

Brave Guardians

Dokážete se ubránit nájezdům nepřátel? Nebudete ale stavět jen věže, ke slovu se dostanou také různé bojové jednotky. Mějte správnou strategii a nenechte nikoho projít. Vše navíc v pěkném grafickém kabátku.
Návyková věžovka, která vás dostane. Před sebou máte zcela nechráněnou cestu, po které se producírují zástupy nepřátel. A tak je třeba začít stavět na vyznačených místech věže, které vás ochrání. Peníze na další produkci získáváte ze zničených příšerek, přičemž jejich invaze sílí a roste také počet jejich druhů. Vy však máte také na výběr z několika typů zbraní a záleží na vaší strategii, zda budete šetřit na silnější, nebo upgradovat větší počet slabších.
Ozvláštňující položkou je možnost také stavět vojáky, kteří bojují přímo na cestě. A opět záleží na vás, jaký typ si vyberete.
Náplní stará dobrá Tower Defense hra, která nezaostává ani po grafické stránce. Prostředí i animace jsou pěkně barevné a s kamerou můžete také velmi dobře a efektivně pohybovat. Fajn záležitost pro milovníky tohoto herního žánru.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

assaly

assaly | 10.10.16 v 16:29

dobrý

kokosmen265

kokosmen265 | 26.01.15 v 06:53

nádherné zpracování


galerie

Brave Guardians Brave Guardians Brave Guardians

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce