recenze

Defenders & Dragons

Defenders & Dragons

Vrhněte se do boje a veďte vašeho hrdinu s jeho vojáky k vítězství nad armádou temných démonů. Pěkná grafika, hratelnost a zábava.
Akční hra s hutnými strategickými prvky, které ovlivní průběh každého boje a následně i váš úspěch. Začínáte s jedním hlavním hrdinou, ale postupně se přidají další se svými specifickými schopnostmi. Boj spočívá v tom, že musíte zničit bránu protivníka. Za tímto účelem produkujete vojáky z neustále se doplňující many, takže je na vás, jestli si počkáte na silnější jednotky, nebo vyšlete ve větším počtu ty méně zdatné. Nové typy samozřejmě odemykáte postupně, stejně jako speciální útoky a kouzla. Také váš hlavní hrdina je schopen boje a jeho pozice v kombinaci s dalšími útoky a magií rozhoduje. Údery probíhají automaticky.
Za absolvované levely a souboje získáváte hlavně peníze na nákup. Široká složka upgradů vám umožní vylepšit nejen sebe a zbraně, ale také ostatní vojáky. Tím se otevírá široké spektrum pro vaši strategii a také do soubojů s ostatními hráči. V rámci toho sbíráte také předměty do kolekce nebo denní questy. Velmi kvalitní a povedená gamesa.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Defenders & Dragons Defenders & Dragons Defenders & Dragons Defenders & Dragons