recenze

Middle Manager of Justice

Middle Manager of Justice

Zřiďte si superhrdinskou kancelář a potírejte zlo. Jako správný manažer musíte pod dohledem jejich boje s padouchy, odpočinek, trénink i motivační kurzy. Slušná strategie, která vás navíc vtáhne svými vtipnými dialogy a animacemi.
Boj mezi dobrem a zlem pokračuje, ale je potřeba to nějak manažersky zvládnout. Proto otevíráte zcela novou agenturu, kde budete najímat hrdiny, bojovat se zločinem a náležitě z toho profitovat. O vaše superzaměstnance se ovšem musíte také starat.
Základní budova vám poskytne útulné kancelářské křeslo, ze kterého můžete vykonávat akce, tou první je najmutí prvního hrdiny. Na mapce pak máte přehled nad veškerými zločiny, souboje se odehrávají automaticky, ale můžete zasáhnout speciálním předmětem či útokem. Za to získáváte zkušenosti a můžete trénovat sílu nebo i životy.
Upgradem hlavní budovy budete moci postavit další místnosti a vaše impérium roste i co do počtu nových hrdinů. Ty si kupujete a vybíráte z balíčku za speciální měnu. Získat čtyři už dá celkem zabrat a je na vás, pro jaké se rozhodnete. Samozřejmostí je jejich trénink a každou budovu lze také upgradovat, abyste mohli použít více postav.
Souboje vám může vyhrát i motivace, takže nezapomínejte na správnou náladu. Postupně budete narážet na silnější protivníky a bosse, k dispozici máte také questy a vyblbnout se můžete také sběrem kamenů na crafting a zlepšování schopností. Jednoduché „tap“ovládání, přehlednost (okamžitě vidíte vaše šanci v boji, snadno zadáte příkazy k akci, krátké čekací doby) a vtipné dialogy vás upoutají na hodiny hraní.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Middle Manager of Justice Middle Manager of Justice Middle Manager of Justice Middle Manager of Justice Middle Manager of Justice

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce