recenze

Tech Deck Skateboarding

Tech Deck Skateboarding

Oprašte vaše skejtové prkno, jde se do terénu jezdit. V této návykové gamese s parádní grafikou otestujete váš postřeh a také rychlé reflexy. Rozjeďte to naplno a předvádějte super triky.
Tak ukažte, jak vám jdou triky a kolik bodů jimi dokážete získat. Po výběru skejťáka se ocitnete v základním menu, které vám nabízí tři herní režimy a jeden s denními úkoly. Grind Session působí jako jakýsi trénink s nejmenšími finančními odměnami. Na druhou stranu si zde vyzkoušíte lokace, triky a také body, které jste schopni nahrát. V režimu Ladder postupujete stále k obtížnějším soupeřům a Tournament funguje podobně jen s tím rozdílem, že po porážce všech odemknete novou lokaci s novými závody.
Herní princip je založen na tom, že ve správnou chvíli „tapnete“ na displej, a to buď jednoduchým dotykem či držením, nebo švihem. A protože se značky ukazují v rychlém sledu a postupem času jich také notně přibývá, musíte být dost rychlí. Čím přesněji, tím více bodů, naopak můžete jen třikrát minout.
Za splnění získáváte zkušenosti a peníze. Za to si koupíte nová prkna s vylepšujícími atributy, a dokonce tu je pěkná vychytávka – pomocí foťáku si blýsknete vlastní mini fingerskate.
Malou nevýhodou je to, že každá jízda vám zblajzne dílek energie, ale její doplňování není nijak zdlouhavé.
Dobrá hratelnost, slušný motivační systém, rostoucí obtížnost a pěkná 3D grafika. Zkrátka super zábava.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Tech Deck Skateboarding Tech Deck Skateboarding Tech Deck Skateboarding Tech Deck Skateboarding Tech Deck Skateboarding

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce