recenze

Jam City

Jam City

Arkádový a dobře ovladatelný basketbálek pro vaše Androidy.
Chcete si zablbnout pod bezednými koši? Pak je pro vás Jam City ta správná volba. Odemkněte si všechny týmy, dostupné míče a triky. Stačí jen vyhrávat a získávat peníze a zkušenosti.
K dispozici máte tři herní režimy. Arcade vám nabízí zápas dva na dva ve svižném arkádovém duchu. Dále nechybí střelba na koš, kdy dochází k postupnému ztížení v podobě časového limitu a kuželů, kterých se nesmíte dotknout. Nakonec si vaše basketbalové schopnosti můžete procvičit.
Hra je velmi příjemná na ovládání. Virtuální tlačítka jsou dostatečně velká, a protože je tu jen střelba/blok a přihrávka/vypíchnutí, všechno vám velmi rychle přejde do krve už během prvního zápasu. Za absolvované mače získáváte peníze na odemknutí nových triků, bot zvyšující atributy a také nové týmy, za které můžete hrát. Zkušenosti vás posunou na nový level a zpřístupní nové věcičky ke koupi. Hratelnost fajn, motivační faktor je zde taky. Kdyby byl přístupný multiplayer, byla by to naprostá pecka. I tak ale dokáže velmi dobře zabavit.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Jam City Jam City Jam City Jam City Jam City

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce