recenze

Zombie Tsunami

Zombie Tsunami

Vlna zombíků se hrne městem a bude tropit pěknou paseku. Ovládejte tuto skupinku zombies, pojídejte ostatní a vyhýbejte se všem nástrahám. Veselá a zábavná hříčka.
Protentokrát se v této „běhačce“ postavíte na stranu zombíků. Budete probíhat městem a postupně hltat jeho obyvatele, čímž se vaše zombiegrupa utěšeně rozrůstá. Ve větším počtu si pak můžete vyšlápnout na auto, autobus, tank, nebo dokonce letadlo. Záleží pouze na tom, kolik členů dokážete nasbírat. Cestou na vás také ale čekají překážky, jámy, miny, které musíte přeskočit nebo se jim musíte vyhnout.
S rostoucím tempem je stále obtížnější udržet skupinu pohromadě a silnou, a tak se hodí všelijaké bonusy, díky kterým můžete na chvilku vypnout a jen vesele likvidovat. Za získané peníze můžete nakoupit nějaký ten módní doplněk nebo vylepšit vlastnost. Nasbírané mozky obyvatel vám zase dají speciální los s možnou odměnou. Do toho všeho můžete plnit mise a o zábavu je tak rozhodně postaráno. Hra je vyvedena v příjemné a veselé grafice. Na relax ideální záležitost.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

michal2589633@&seznam.cz | 21.07.14 v 21:11

miluju hru zombie tunami


galerie

Zombie Tsunami Zombie Tsunami Zombie Tsunami Zombie Tsunami

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce