recenze

City of Secrets

City of Secrets

Pan Krtek a pes Rexík se vydávají na záchranu světa Poco Pane. Bez vás to však nezvládnou. Ponořte se do klasického point-and-click agenturního dobrodružství ve skvělé grafice, s nadabovanými dialogy a samozřejmě s haldou předmětů po kapsách.
Klasických klikacích adventur na Google Play moc není, co si budeme povídat. Proto s potěšením kvitujeme, že tato dvojka, pes a krtek, dochází i na Android.
Můžete se těšit opravdu na povedený adventurní kousek. Vysokou laťku nasazuje především grafika s animacemi a namluvené dialogy postav. Co se týče rébusové stránky, je velmi dobře vyřešena. Ačkoli nejsou k dispozici popisky předmětů, můžete si v případě záseku pomocí ikonky označit všechny aktivní objekty v lokaci. Jestliže se zaseknete ještě víc, můžete si vyjet nápovědu s tím, co byste teď tak měli dělat. Frustrace se tak nedostavuje a vy postupujete vlastním tempem.
Puzzle hříčky jsou opět podle klasického vzoru – hledání předmětů, jejich používání s jinými, případně kombinace mezi nimi.
Je však potřeba říct, že zdarma je pouze jedna epizoda z celkových pěti. Ostatní je třeba si dokoupit. Nicméně první část fanoušky adventur dost namlsá, hra navíc (už se opakuju) vypadá luxusně, takže za tu padesátku (další 4 epizody) mi to přijde jako zadarmo.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

City of Secrets City of Secrets City of Secrets