recenze

Megatramp

Megatramp

Z bezdomovce úspěšným byznysmenem? Cesta je to dlouhá, ale v této hře rozhodně ne nemožná. Vyzkoušejte jednoduchý kousek s neobvyklou tematikou.
Titul se tváří jako jakýsi "simulátor" života člověka bez domova. Pomocí dotykového displeje musíte zajistiit všechny základní životní potřeby - tj. jídlo, dobrou náladu/morálku a zdraví. Každá kategorie obsahuje jednotlivé položky, na které jenoduše "klikáte" prstem a snažíte se držet hladinu v jakés takés rovnováze. Jednotlivé akce ve stylu "šlohnout jídlo holubům" se rozšiřují postupem na vyšší úroveň. Dokonce můžete začít pracovat a za peníze si koupit nové boty nebo se přestěhovat z ulice na útulnou půdu.
Možnosti jsou relativně pestré a odemykání nových položek je celkem slušnou motivací. Otázkou je na jak dlouho. K dispozici máte omezený počet tahů - 200 - takže se dá relativně dlouho hrát souvisle. Ale ve hře nenajdete nic jiného než tapání - někdy méně, někdy více (když vám třeba spadne na hlavu cihla nebo chytíte rýmu, ukazatel zdraví rapidně klesne). Jakákoli minihra by titul oživila a prodloužila hratelnost. Takto se jedná o hodně casual záležitost.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

assaly

assaly | 14.01.17 v 19:20

zajímavý


galerie

Megatramp Megatramp Megatramp