recenze

The Croods

The Croods

Pravěký život nebyl žádný med. Bylo třeba chodit na lov, živit všelijaké kreatury a plnit zadané questy. The Croods je klasická pěkná farmařina.
Android hra, která vznikla na motivy nového filmu od DreamWorks. Verze pro mobilní telefony a tablety s OS Android se chopili finští Rovio známí především svou sérií Angry Birds. Ale pozor, na létající ptáky a fyziku zapomeňte.
Hlavní postavou je Grug, se kterým budete obhospodařovat blízké i široké okolí. Základní rostlinu doporučuji upgradovat i za cenu diamantů, protože od ní získáváte základní suroviny na produkci těch ostatních. Abyste mohli tedy produkovat a expandovat, musíte ulovit daná zvířata, postavit jejich příbytek a nakrmit je. Každý živočich má jiné čekací intervaly a potřebuje jinou stranu, takže se musíte soustředit na to, abyste neustále produkovali a sklízeli na všech frontách. Do toho vám skvěle zapadají zadané questy, díky kterým získáte enormní množství zkušeností a peněz a de facto je postup dál zajištěn pouze touto cestou. Ono sbírat expy bez těchto úkolů je hodně dlouhá cesta. Přebytečné suroviny můžete buď vyměnit za herní peníze, nebo rozšířit sklad, také je tu možnost vydat se dál do okolí, což vám umožní chytat nové příšerky a najít ostatní členy rodiny a vymýšlet nové vynálezy.
Časové intervaly jsou přiměřeně dlouhé, pokud vám nevadí pomalejší tempo hraní a dáváte přednost pohodovému spuštění několikrát za den, budete spokojeni. Příjemné audio i grafika vám připomenou film. Ve světě farmářských simulátorů se jedná o slušnou klasiku a dá se pozvolna hrát i bez in-game nákupů.
Přečtěte si i náš rozsáhlý článek o této hře.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

assaly

assaly | 19.10.16 v 17:26

grugy, grugy

Iveta111

Iveta111 | 01.09.16 v 15:23

Hua Hua, to je pěkný.


galerie

The Croods The Croods The Croods The Croods The Croods The Croods

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce