recenze

FarmVille 2: Country Escape

FarmVille 2: Country Escape

Kolotoč farmaření se znovu roztáčí, a to v jednom z nejúspěšnějších titulů, který se setím, sklízením a rozvojem farmy zabývá.
FarmVille byl na Facebooku jedním z největších hitů od začátku jeho existence. Pak přišlo pokračování a pak… tu máme novou verzi speciálně pro platformu Android.
Farmička potřebuje vaši pevnou ruku, tak se pusťte do práce. Pod palcem budete mít úplně všechno - pěstování plodin i sbírání produktů z užitkových zvířat. Z takto nasbíraných zásob budete vytvářet výrobky určené k prodeji. Prodat lze i základní plodiny, ale za méně peněz. K dispozici máte i různé questy a postupně odemykáte nová pole, budovy na jejich zpracování a lokace, kam to všechno umístíte.
První plodiny dozrají rychlostí blesku, takže hra má od začátku parádní tempo. Na nic dlouho nečekáte, vesele produkujete a prodáváte. Jakmile se spektrum činností rozroste, narůstají i časové intervaly. Přesto se nestane, že byste neměli co dělat. Další hit od Zyngy.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

sona | 02.05.16 v 08:22

Prosim o radu. Piano tiles nemusí hrat mám tam jen cernou obrazovku. Dá sa s tím nedokázal delat nebo to mám zhodiť a nainštalovať nanovo?


galerie

FarmVille 2: Country Escape FarmVille 2: Country Escape FarmVille 2: Country Escape FarmVille 2: Country Escape FarmVille 2: Country Escape

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce