recenze

Quadro Racing

Quadro Racing

Ten kdo není první, pěkně ostrouhá a nezíská nic. Pro závodní hry celkem běžná premisa. K té patří i pořádně nabušený závodní stroj. Tentokrát se bude jednat o čtyřkolky, s nimiž budete zdolávat hodně nerovný povrch a dotěrné soupeře. Takže? Ke startu připravit...
Poslední místo na startovním roštu? A proč? Inu, co se dá dělat. Na přední příčky bude třeba se nějak prokousat.

Protestovat nemá smysl. Mnohem lepší je soustředit se na samotný závod. Pakliže zvolíte novou kariéru, budete si postupně odemykat nová kola, získávat body a porážet soupeře ve dvou typech závodu. Prvním je sprint, ve kterém šlápnete na plyn s cílem protnout cílovou pásku jako první. Poté následuje freestyle. V této disciplíně byste měli čas strávený ve vzduchu využít k zisku co nejvíce bodů. Délku skoku ovlivníte klávesou Tab. Různé otočky jsou také pozitivními vlivy na vaše bodové konto. Bodíky vám zpřístupní nové (lepší) stroje, tak se snažte. V módu quick race se s ničím nezdržujete. Vyberete si trať a hurá na prašné cesty. K dispozici máte tři úrovně obtížnosti a také počet protivníků. Potýkat se s větším počtem soků je mnohem zábavnější, to mi věřte.

Grafika není špatná a i hra jako celek dokáže zabavit. Jenom jestli to není až moc jednoduché. Snad nejvíce potíží vám způsobí snadné smyky po dopadu na zem. Rozhodně ale musíte vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

MarieH

MarieH | 10.11.17 v 00:42

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 18.02.17 v 09:56

další závodění tentokrát s čtyčkolkami

phanka

phanka | 15.02.15 v 07:43

pěkná hra


galerie

Quadro Racing Quadro Racing Quadro Racing Quadro Racing Quadro Racing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce