recenze

Marvel Puzzle Quest Dark Reign

Marvel Puzzle Quest Dark Reign

Takovou luxusní a našlapanou match-3 hru jste už dlouho nehráli. Vytvořte si vlastní skupinu superhrdinů Marvel a vrhněte se do záchranných misí. Výborné spojení logického match-3 principu, RPG prvků a strategického myšlení.
V základu zde máme opravdu pěkně vypadající logickou match-3 hru, ve které se snažíte vytvářet trojice a dávat tak zásahy soupeři. Čím větší celek a vyšší combo, tím lépe. Strategie je nasnadě, jelikož neovládáte žádné nýmandy, ale rovnou superhrdiny Marvel, takže se můžete těšit na Spider-mana, Iron-mana, partičku X-man a samozřejmě jejich padoušské nepřátele. Tím vám v každé kapitole vzniká také příběh, který se snažíte dohrát do zdárného konce. Ale zpátky ke strategii. Každý diamant se vám střádá a za určitý počet může váš hrdina předvést speciální útok – ochromení, obrana, drtivý útok apod. To záleží na tom, na co se zaměříte a jaké postavy budete mít k dispozici.
S tím už notně souvisí složka RPG. Za vyhrané boje jste odměňováni formou krystalů, speciální měny a někdy dostanete rovnou i nového hrdinu. Počet slotů je omezen, takže je potřeba vybírat, koho si necháte, a balíčky s novou postavou také nejsou právě levné.
Upgradovat můžete za krystaly, a to jak level postavy, tak útoky. Je fajn, že budete mít možnost mít u sebe i padouchy. Samozřejmostí je povedená grafika. Hra má zkrátka tu správnou komiksovou atmosféru. Jedinou nevýhodou je nutnost připojení k síti, ale to nic nemění na tom, že hra je neskutečná pecka!

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Lisun | 11.01.14 v 14:56

Nainstaloval jsem to 2x ale ale dostal jsem to jen na intro iremana a dal mi hra nesla spustit. Ukazala se jen dve tlaciitka preskocit a pokracovat ....ale naprosto to neslo odmacknout


galerie

Marvel Puzzle Quest Dark Reign Marvel Puzzle Quest Dark Reign Marvel Puzzle Quest Dark Reign Marvel Puzzle Quest Dark Reign Marvel Puzzle Quest Dark Reign Marvel Puzzle Quest Dark Reign

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce