recenze

Cut the Rope 2

Cut the Rope 2

Mlsná příšerka je zpátky ve svém nejnovějším dobrodružství. Přesekávejte lana, sbírejte hvězdy a skvěle se bavte.
Cut the Rope 2 je oficiálně venku i pro Androidy a požírání cukrovinek si můžou užít už opravdu všichni. Žádné rozšíření, ale plnohodnotné pokračování s sebou nese jednak klasickou náplň, která proslavila původní titul, jednak pěknou porci novinek.

Logická gamesa, ve které se pomocí mechanismů a objektů snažíte dostat cukroví do tlamy zelené příšerky. To obnáší přesekávání lan, dřeva, ničení balónků, ovládání měchů se vzduchem, ovládání motorků pro přenos a tak dále. Všechno přitom musíte správně načasovat nebo přeseknout ve správném pořadí, abyste získali (pokud možno) všechny hvězdy. Díky nim získáváte medaile a za ty zase odemykáte postup do dalších úrovní. K dispozici jsou i další úkoly, takže kromě hvězd musíte vymyslet jak sebrat třeba hvězd méně, sbírat kusy ovoce nebo dokončit level v určitém čase.
Za to všechno rovněž získáváte mince, za které si můžete dokoupit power-upy, ale i módní prvky s určitým efektem.
Tím se dostáváme k tomu, co je na hře hodnoceno negativně (i když trochu neprávem). Ve hře jsou přítomny mikrotransakce a energie. Na druhou stranu si nemyslím, že byste si bez placení hru neužili. Naopak. Energie je představována sluníčky, která ztrácíte za každý level nebo jeho opakováním. Za nákup věciček si je ale můžete doplnit nebo počkáte v intervalech na jejich doplnění. Klasický model, který je už běžný a u her zdarma je standardem.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

petrakristek

petrakristek | 07.03.15 v 15:46

super hra


galerie

Cut the Rope 2 Cut the Rope 2 Cut the Rope 2 Cut the Rope 2 Cut the Rope 2