recenze

Home: Boov Pop!

Home: Boov Pop!

Nový animák od Dreamworks Konečně doma nastupuje do kin a spolu s ním se na GooglePlay objevuje také hra. Povedená logická spojovačka bublin, ve které si zahrajete za oba hlavní
charaktery – Oh i Tipy.
Ve hře se snažíte „dostat domů“ a jak už to u těchto her bývá, bude to pořádně dlouhá cesta přes pěknou řádku úrovní. Herní princip by se dal velmi jednoduše popsat jako spojovačka bublin. Pomocí dotykového displeje se snažíte vytvořit co nejdelší řadu téže barvy a splnit nejrůznější úkoly. Budete sbírat určité barvy, hrát na body nebo se snažit dostat z hrací plochy určitý počet předmětů. K dispozici máte omezený počet tahů, nebo časový limit, takže kromě přemýšlení musíte sem tam i docela svižně „švihat“ prsty po displeji. Samozřejmostí jsou různé speciální objekty i bonusy, které vám ošemetné situace usnadní, ale využívat je musíte s rozumem.
Počet her je omezen životy, které se doplňují po 20 minutách. Abyste odemkli další postavy, musíte sbírat hvězdy nebo se dostat do další lokace. Dobře se střídající mix herních úkolů a svižné tempo, které vás také nutí zapojit mozek, vytvářejí velmi dobrou hru ve svém žánru. Pokud jste navíc viděli film, bude vám tematika titulu ještě o něco blíž.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Laugher

Laugher | 18.06.15 v 01:46

Barevné a skákací Boov bubliny.

Kacirek_Donald

Kacirek_Donald | 10.06.15 v 09:12

Mě to teda chytlo :D

phanka

phanka | 17.04.15 v 15:38

vyzkouším jestli mě chytne


galerie

Home: Boov Pop! Home: Boov Pop! Home: Boov Pop! Home: Boov Pop!