recenze

Bubble Bunny

Bubble Bunny

Jak rychle dokážete střílet a ničit různobarevné skupinky? Svižná skill hra s roztomilým králíčkem, ve které budete soutěžit proti vašim přátelům v dosaženém počtu bodů.
Králíček je možná roztomilý, ale jinak je to dost hardcore záležitost. V principu jde o to, že musíte v limitu jedné minuty nahrát co nejvyšší skóre stylem klasické „bublinovky“.
Na hrací ploše máte útvary různých barev a musíte je ničit. K tomu vám slouží dělo a všelijaké bonusy, které během hraní získáte. Z děla vystřelujete další barevné objekt a snažíte se trefit příslušnou skupinu. Jakmile zničíte všechny, postupujete do dalšího kola, kde se vše opakuje a komplikuje.
Legrace je v tom, že „králíčci“ jsou umístěni na jakémsi otočném mechanismu, takže se vám střelbou neustále vše otáčí. Budete muset používat odrazy a být neskutečně rychlí. K nahrání impozantního skóre máte limit jedné minuty a situaci vám neusnadní ani bonusy. Pravda je, že bomby, duhovky nebo laser vám pomohou, ale ztemnění hrací plochy či převrácené ovládání vás dokonale vykolejí. Všechno se totiž odehrává v naprosto brutálním tempu, ve kterém se snažíte mířit a co nejrychleji se dostat co nejdále.

Počet hraní je dán životy, které se sice nedoplňují nejrychleji, ale mně to stačilo. Zkušenosti vás posunují v dosaženém levelu, což vám pak dává bodový bonus.

V podstatě povedená skill hra na Facebooku, v které můžete soutěžit s vašimi kamarády v turnaji. Grafický kabátek je takový roztomilý a celé je to doplněno lehce poťouchlou hudbou, což já můžu.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Bubble Bunny Bubble Bunny Bubble Bunny Bubble Bunny Bubble Bunny