recenze

Evolution Planet

Evolution Planet

Evolution Planet je návyková logická hra založena na match-3 principu a strategickém uvažování. Tvořte skupinky alespoň tří stejných objektů, ničte nepřátele a objevujte nové evoluční stupně.
Her, které jsou založeny na spojování trojic, už tu bylo víc než dost. Dnešní gameska je však v mnohém odlišná. Na hrací plochu umisťujete organismy, ze kterých po spojení vzniká vyšší evoluční stupeň. Podle typu úkolu budete muset vytvořit určitý počet organismů, zničit nepřátele, posbírat objekty nebo nahrát body. A jedeme dál. Abyste si taky pořádně zahřáli mozek, dojde také na souboje s bossy, u kterých musíte umisťovat objekty na správná místa. Velkou roli hraje také pozice, na které se žába, dinosaurus nebo mamut (už hodně vysoká evoluce) nachází a vytvoření si budete muset rozmyslet. Objekty se totiž smrsknou na to místo, kam umístíte ten třetí v pořadí.
Nechybí různé vychytávky, díky kterým si můžete nějaké živočichy schovat na pozdější dobu, nebo s nimi o políčko uhnout. Zajímavý je také boj s nepřáteli. Musíte strategicky sledovat, jaká pole zaberou a jestli se i oni nevyvinou na vyšší stupeň. Enormní počet levelů a vynikající zábava.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Evolution Planet Evolution Planet Evolution Planet Evolution Planet