recenze

Cavemania

Cavemania

Jedinečná match-3 hra s prvky strategie a spoustou nepřátel. Sbírejte suroviny, stavte budovy a snažte se přežít. Skutečná výzva pro milovníky match-3 žánru.
Na první pohled povedená „třímatchovka“, na ten druhý neskutečně našlapaný a zábavný titul. Na hrací ploše máte různé objekty a jejich přesmykem se snažíte vytvářet alespoň trojice stejného druhu. Za vyšší celky dostáváte odměny a tímto způsobem z příslušného typu získáváte danou surovinu. Každá z nich se přitom hodí na něco jiného. Kameny a dřevo slouží na stavbu budov, potraviny vám zase dávají možnost na hrací plochu stavět jednotky a zlato celkem přirozeně peníze na nákup, respektive upgrade všeho možného.
Postavičky vesničanů, kteří vám pomohou v boji, si musíte odemknout hraním a opět náležitě upgradovat jejich schopnosti. Ukončení levelů jsou dána různými způsoby. Ať už se jedná o zničení desek, postavení správných budov nebo zničený nepřátel, vždy budete navíc pod tlakem omezeného počtu tahů.
Pokud jde o souboje s tamní pravěkou faunou, probíhá ve stylu tahových strategií. Můžete používat jejich speciální síly, ale pro útok také musíte vytvořit trojici.
Na první pohled se to může zdát zmatené a možná přeplácané, nicméně opak je pravdou. Není to jen klasické tvoření trojic, je to oblíbený herní princip zabalený do pořádné dávky obsahu, který vede k vytvoření ojedinělé gamesy.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

jurcatko

jurcatko | 12.03.15 v 18:52

tenhle typ her já můžu


galerie

Cavemania Cavemania Cavemania Cavemania Cavemania Cavemania Cavemania

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce