recenze

Dungeon Rampage

Dungeon Rampage

Akční rubačka po boku vašich přátel v nespočtu rozmanitých dungeonech? Tak to jo, to si nechám líbit. Mezi levely pak nakoupit v obchodě a vylepšit vlastnosti a jde se do dalšího náročnějšího kola.
V Dungeon Rampage se stáváte jedním z gladiátorů a od této chvíle se v mlácení zástupů protivníků nezastavíte.
Herní svět je rozdělen na políčka, v nichž každé z nich představuje nový dungeon, který se snažíte pokořit. A tak se ocitáte v malém bludišti, skrz které si klestíte cestu likvidací rozmanitých druhů nepřátel. Ti se na vás řítí v houfech a sami byste je rozhodně nerozsekali. Takže se zpravidla připojí pár dalších hráčů a putujete společně.
Žádná mapka není, čili občas zabloudíte, navíc když je prostředí lehce monotónní, ale dá se to zvládnout a cíl nikdy nehledáte nikterak dlouho.
Pokud jde o společný boj proti přesile, tak se vyplatí chodit pospolu. Současně máte přehled o všech členech díky ikonce nebo vloženému chatu. Navíc v případě smrti můžete spoluhráče oživit. Tuto hru nikdy nehrajete sami a nepotřebujete vlastní přátele.

Vaši známí na Facebooku se hodí na jiné věci – posílání health potionů a klíčů. Lékárničky zase tolik nepotřebujete, když vás může oživit parťák. Zato bez klíčů si ani neškrtnete. Klíče potřebujete na odemykání nových levelů a tím postupu ve hře. Do začátku dostanete pouze čtyři, s čímž si moc nevyhrajete. Doba doplnění je šest hodin, což je zase trochu brutální doba. Naštěstí přátelé mohou poslat. Maximální počet jsou tři, takže si ty poslané nechte a akceptujte, až jste na nule.

Málem bych zapomněl na souboje. Je to taková oddechová činnost, kdy to zkrátka kosíte všechno bušením do dvou až tří kláves. Čím rychleji mačkáte nebo držíte tlačítko, tím lépe. Nechybí ani speciální útok.

Kromě nepřátel se v bludišti vyskytuje i pěkná suma peněz a zkušeností. Peníze slouží na nákup zbraní, které se odemykají za zkušenosti a vyšší level, což je standard. K dispozici máte tři typy a s každou nově dosaženou úrovní si můžete vylepšit nějaký ten atribut.
Vyjma omezení s klíči tu na nějaké „brzdy“ nenarazíte. Občas je dané kolo nad vaše síly, ale s opakovaným hraním, vylepšováním a nákupem lepších zbraní se posunete dále.
Další omezení je s výběrem charakterů, neboť větší počet si odemknete až za mikroplatby.

Jednoduchá hlavní náplň je nesmírně chytlavá a zábavná.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Demio | 27.02.20 v 17:06

Rád bych tuhle hru zpět :( Jako malý jsem si každou vteřinu téhle hry užíval naplno.. prosím najde se někdo kdo by tuhle hru znova obnovil? :(

DundasCZ | 01.06.19 v 15:17

prosim prosim vradte tuto hru ....miloval jsem ji jako maly a ted bych si ji zahral zase rad,dlouho jsem ji nehral a trochu jsem zapomnel jak se hraje tak ji prosim vradte

michal | 02.04.19 v 22:47

taky zdravím, jako malej jsem tuto hru miloval a hral jsem ji porad byla to nejlepsi hra co jsem kdy hral a i videl. poprve jsem ji zacal hrat uz v 9 letech a hral jsem ji do te doby nez jste ji zrusili prosil bych aby jste vratili hru zpet. vsychni lidi by ji dale milovali a porad ji hrali

Matěj Petrák | 27.06.17 v 16:49

Zdravím všechny. Chci říci že hra už bohužel není z důvodu který je napsaný všude když se pokusíte zapnout DR . Je to to, že vývojáři museli hru zrušit kvůli jejich výtvoru . Přitom ted nic nedělají a jenom mají nějaké servery. Myslím si že tato "NOVINA" nepotěší nikoho . Připojte se také a napište jim o znovu obnovení této báječné hry . Děkuji všem za přečtení mé kritiky !

Palo-Figo

Palo-Figo | 23.07.13 v 19:23

vie niekto poradit ake je heslo pre dungeon rampage lebo kolky chodia aj cez steny a neotvaraju ani brany

michael | 27.05.13 v 15:11

ja si taky vymazal zbrane když máš nějáke rubíny tak si kup prachy a pak zbraně ok ;)

Michael | 28.02.13 v 17:28

Chtěl jsem se zeptat. Hraju Dugeon Rampage na fecebooku a nechtěně jsem si smazal všechny zbrane a penize nemám chtěl bych poradit.

ferda | 21.09.12 v 09:41

lol this game is cooooooooooooooooooooooooool


galerie

Dungeon Rampage Dungeon Rampage Dungeon Rampage Dungeon Rampage Dungeon Rampage Dungeon Rampage Dungeon Rampage Dungeon Rampage