recenze

Rayman Adventures

Rayman Adventures

Populární hrdina se vrací v novém dobrodružství. Ovládejte Raymana přes množství překážek, sbírejte světlušky, bojujte s nepřáteli a snažte se co nejrychleji dostat do cíle. Variabilita levelů, různé typy úkolů a hratelnost vás budou bavit po velmi dlouhou dobu.
Raymana asi netřeba příliš představovat. V této arkádě s ním budete cestovat po rozlehlé mapě a v každé lokaci vás čeká několik levelů, ve kterých musíte splnit co nejlépe daný úkol. Jednou budete sbírat světlušky, jindy zase likvidovat nepřátele nebo osvobozovat ostatní postavičky. Za každou tuto akci získáváte body, které ovlivňují vaše hodnocení a odměnu po dokončení úrovně.
Raymana ovládáte skrze dotykové ovládání a gesta, ve hře budete skákat, plachtit, překonávat klasické nástrahy, a to ve velmi rychlém tempu.

Zajímavou novinkou je sbírání příšerek, které s vámi jdou bok po boku a mají speciální vlastnosti, díky kterým nasbíráte mnohem více bodů. Pro jejich aktivaci je však musíte krmit a snažit se hrát co nejlépe. Nechybí systém achievementů a dalších bonusů, jako jsou lektvary nebo losy. Na každé mapce také postupně získáváte vajíčka s novými potvůrkami, takže o herní obsah a různorodost se nemusíte bát. Velmi povedená arkáda s Raymanem.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Bafusa

Bafusa | 09.01.16 v 05:35

Starý dobrý Rayman


galerie

Rayman Adventures Rayman Adventures Rayman Adventures Rayman Adventures Rayman Adventures