recenze

Adrenaline Rush - Miami Drive

Adrenaline Rush - Miami Drive

Zběsilá jízda silnicemi Miami. Na této komunikaci je místo jen pro jedno auto… a ta ostatní musejí jít stranou. Pořádně to rozjeďte a nenechte se chytit. Povedená endless-runner gamesa s bohatým motivačním obsahem.
Pomalejší start skvěle vykompenzují další fáze jízdy a především nákup power-upů, nových aut a povedená grafika. Ale popořadě. Ve hře ovládáte auto s primárním cílem dojet co nejdále. Cestou sbíráte mince a kličkujete mezi překážkami a ostatními vozidly. A protože jediný, kdo se tu řítí solidní rychlostí, jste jen vy a policie, bude o zábavu postaráno. Kromě toho máte k dispozici vždy 3 rozličné questy, jejichž plněním postupujete na novou úroveň a odemykáte speciální eventy během jízdy. Dostanete se do televize, do kontaktu s policií, ale také po vás půjde armádní helikoptéra. Postupem na vyšší level navíc odemykáte nové vozy s lepšími vlastnostmi. Celkovou zábavnost jízdy doplňují olejové skvrny, zátarasy, užitečné bonusy a možnost jízdy v protisměru. Do okolních aut lze narážet a tím aktivovat speciální „boost mincí“ na nákup vašich vozů a bonusů. Žádné omezení herní energií, pouze čistá adrenalinová zábava.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Laugher

Laugher | 18.06.15 v 01:56

Rychlá akce a různé mise.


galerie

Adrenaline Rush - Miami Drive Adrenaline Rush - Miami Drive Adrenaline Rush - Miami Drive Adrenaline Rush - Miami Drive Adrenaline Rush - Miami Drive