recenze

Icy Tower 2 Temple Jump

Icy Tower 2 Temple Jump

Umíte skákat? Tak to dokažte. Klasika Icy Tower se ukazuje i na Androidech a opět se bude hopsat ostošest po plošinkách, po zdech, do závratných výšin.
Asi se najde málokdo, kdo by nikdy neslyšel o „závislost zakládající“ hře Icy Tower. Týpek s nízko nasazeným kulichem skákal po stále vystupujících plošinkách, čímž se dostával dále, sbíral body a musel při tom pěkně rychle spěchat – hra na dlouhé hodiny to byla zaručená. Teď něco k dnešní verzi pro Android.
K recenzi jsem si zvolil Icy Tower 2 s podtitulem Temple Jump, protože dle mého soudu dopadl ze všech tří kousků nejlépe. Klasický Icy Tower se sice snažil navázat na původní zábavu (vyjma zvuků a hudby), čemuž vše podřídil, ale zmršené ovládání poslalo hru do šedého (až černého) průměru.
Dvojka už byla o notný kus lepší, a to především díky ovládání, ale v podstatě je stejná jako Temple Jump, jen s jinou tematikou, takže se podíváme na ni.
To, že hlavní hrdina opět neuvidí kolem sebe a že bude hopsat jako pominutý, je snad jasné. Co si zaslouží pochvalu, je to, že skok probíhá automaticky, ona potřebná výška a boost jsou pak dány správným naklopením displeje a rychlostí. Plošinky se opět noří, mění se, pohybují, pro oživení slouží i změny prostředí, řádka power-upů a sběr mincí a pokladů. Můžete chytat ledové kostky pro speciální odměnu, nakupovat v obchodě oblečky a také se lze připojit přes Facebook. Nesmím zapomenout na plnění questů. To vše v povedené barevné grafice. Získat finance samozřejmě potrvá, ale se zábavou, jakou je Icy Tower, je to o trochu jednodušší.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

kokosmen265

kokosmen265 | 26.01.15 v 07:03

hra vypadá úplně skvěle


galerie

Icy Tower 2 Temple Jump Icy Tower 2 Temple Jump Icy Tower 2 Temple Jump Icy Tower 2 Temple Jump