recenze

Hunger Games: Panem Run

Hunger Games: Panem Run

Vítejte u druhých Hladových her! Proběhněte jednotlivými kraji a nahrajte nejvyšší skóre!
V kinech právě zuří premiérový druhý díl veleúspěšných Hunger Games, a tak není nic neobvyklého, že jsme se dočkali i mobilní verze tohoto fenoménu. Titul s podtitulem Panem Run nás vtáhne do všech dvanácti krajů, ve kterých Hladové hry probíhají. Stále však budeme mít jen jediný úkol - co nejdéle přežít.

Zvládnete překonat všechny překážky a ani na okamžik nezaváhat? Zvládnete svým lukem sestřelit všechny cvičné terče a posbírat tak bonusové body? Panem Run je arkádová honička, která vás nenechá ani na okamžik vydechnout. Soupeření mezi jednotlivými hráči je vyvedeno na jedničku. Stejně tak možnost kupování různých zlepšení a upgradů, které vám přinesou vyšší skóre. Nesmíme zapomenout ani na parádní 3D grafiku, která zejména na tabletu vypadá vskutku nádherně.

Ale není všechno zlato, co se třpytí. Dříve či později se dostaví naše stará známá frustrace a Panem Run pomalu začne docházet dech. Titul vás zkrátka po nějaké době omrzí, protože nabízí stále to samé. Stále se však jedná o atraktivní titul, který vám několikadenní zábavu rád poskytne.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

JežeQ

JežeQ | 16.02.15 v 12:59

přesně tak ... temple run

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 12.02.15 v 09:44

utíkat s větrem o závod a neohlížet se


galerie

Hunger Games: Panem Run Hunger Games: Panem Run Hunger Games: Panem Run