recenze

Goat Rampage Simulator

Goat Rampage Simulator

Šílená koza opět v akci. Užijte si ztřeštěnou zábavu s kozou, plňte úkoly, odemykejte nové mise a vylepšujte vaše kozí schopnosti.
Kozích simulátorů se dá na Google Play najít opravdu dost a tento patří k těm nejlepším. V roli kozy běháte po rozlehlých lokacích a plníte nejrůznější úkoly. Během časového limitu musíte nasbírat dostatek bodů, písmenka GOAT, trknout zběsile pobíhající pracovníky a další úkoly. Za plnění questů získáváte peníze na upgrade kozy, jako je skok, životy nebo rychlost.
Plněním misí současně odemykáte nové lokace a s tím i nové úkoly. Nechybí ani možnost se jen tak proběhnout a tropit hlouposti v tom pravém kozím stylu. Kromě běhání a skákání budete ničit všelijaké předměty. Slona, tank nebo jeep zvládne povalit jen skutečná superkoza. A aby toho nebylo málo, do některých dopravních prostředků se dá nasednout, přestože řízení není úplně optimální. Nechybí ani katapult. Tak hezkou a zběsilou zábavu. Totální relax a povedené zpracování.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

frod0pipin

frod0pipin | 24.01.15 v 13:44

Opravdu pěkně provedená hra , aji ovládání v pohodě


galerie

Goat Rampage Simulator Goat Rampage Simulator Goat Rampage Simulator Goat Rampage Simulator Goat Rampage Simulator Goat Rampage Simulator