recenze

Undercity - metro simulátor

Undercity - metro simulátor

Staňte se řidičem metra v této jednoduché české gamesce v retro grafice. Princip je velmi jednoduchý a do autobusu nebo na chvíle oddechu je to dostatečně originální a zábavný titul.
Ve hře budete řídit metro, no řídit – stačí prostě jet dopředu, v každé stanici zastavit, otevřít dveře a zase se jede dál. Zní to jednoduše? Ano, není to nic složitého, ale přesto se budete muset snažit. Proti vám totiž hraje čas, a tak musíte šlápnout na plyn. Včas a přesně zastavit a také nečekat na posledního dobíhajícího človíčka (sorry, kámo, každá trestná vteřina mě stojí výdělek). Jakmile projedete všechny stanice, započítává se zisk. Za peníze si můžete vylepšit třeba celkovou rychlost, ale také koupit letenku do dalšího města – například do Paříže.
Na hře mě dostala především její originální myšlenka a skutečné názvy stanic. Z Prahy se dostanete celkem snadno do Paříže (zvládnout metro v Praze je prostě na pohodu), ale pak už začne přituhovat. Někteří lidé například rádi skáčou do kolejiště, sem tam se objeví bomba … no zabití lidé se negativně projeví na vašem finančním kontě. Jakmile jste v mínusu, končíte. Je tedy lepší zůstat v Praze a šetřit. Holt ani v této hře se nestanete super řidičem metra za jeden den.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Undercity - metro simulátor Undercity - metro simulátor Undercity - metro simulátor Undercity - metro simulátor