recenze

Mega Man Battle Network-Clash of the Net Navis

Mega Man Battle Network-Clash of the Net Navis

S Megamanem se tentokrát vydáváme do virtuálního světa plného soubojů jeden na jednoho, kde k vítězství vede dobrá strategie, načasování a postřeh. Ovšem ani o akci, na níž jsme v podání tohoto klučiny zvyklí, a baví nás už nějaký ten čas, zde nebude nouze.
Dokažte, že na to máte a nenechte svého svěřence potupit v krajině, kde za neúspěch platíte odpojením.

Tento turnaj je velice dobře obsazen, o čemž se vzápětí přesvědčíte. Ale až poté, co si zvolíte jednoho ze dvou borců. Každý má své vlastní schopnosti a styl. Od chvíle, kdy se ocitnete v prvním kole, nabere hra rychlý spád. Plocha je rozdělena na dvě různobarevné poloviny. Tím je dán prostor, po němž se můžete pohybovat a shromažďovat tak čas a energii k útoku. Každou vteřinou se zvyšuje panel s vaší silou, kterou pak využíváte k útoku určitou zbraní z nabídky. Každá je jinak silná a má jinou spotřebu. A tak jste nuceni se nejenom rychle rozhodovat, co a kdy použít, ale také mířit, neboť váš soupeř je velice mrštný. Zbraně jsou různého druhu. Od dalekonosných střel či mečů až po obranný štít. Pakliže soka porazíte, postupujete dále a číselný kód vám zaručuje, že budete pokračovat od posledního nepokořeného rivala.

Nejenom ti, kteří znají animovaný seriál, budou potěšeni pěknou grafikou. Nic již nestojí mezi vámi a tímto světem. Opomenuta by neměla být ani možnost hrát nejenom proti počítači.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

kokosmen265

kokosmen265 | 09.01.15 v 07:36

fajný

rancher | 04.02.08 v 17:23

mohli by ste vytvoriť v menu podskupinu detské


galerie

Mega Man Battle Network-Clash of the Net Navis Mega Man Battle Network-Clash of the Net Navis Mega Man Battle Network-Clash of the Net Navis