recenze

Cordy Sky

Cordy Sky

Vyskákejte s Cordym až do oblak a za nasbírané součástky si nakupte ty nejlepší upgrady nebo nové kostýmy. Nekonečná skákačka, která prověří vaše rychlé reflexy.
Cordy je zpátky a začíná si vyskakovat, a to pěkně vysoko. Každý let představuje sled nekončících odrazů od plošinek, můstků, pohyblivých ostrůvků, odšprncávátek a dalších objektů, díky kterým se posouváte neustále výše – tedy za předpokladu, že se vám je podaří trefit. Ovládání skrze nahýbání displeje je poměrně citlivé, a tak to bude zpočátku chtít cvik, naštěstí můžete situaci zachránit i vy sami nějakým tím skokem. Frustrace tak rozhodně nehrozí.
Během letu sbíráte haldy „gear pointů“ na nákup power-upů, nových oblečků nebo jiných barev. To ale není jediný zdroj motivace. Narazíte totiž i na speciální oblasti, spoustu rozmanitých překážek a občas to bude chtít hodně precizní skoky. Grafika je opět na vysoké úrovni, takže… není co řešit. Hopněte na to a dobře se bavte. Titul jen nejde jaksi ukončit, takže to chce skočit na hlavní obrazovku a zastavit procesy, ale jinak bez výraznějších výhrad.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

JežeQ

JežeQ | 16.02.15 v 13:00

nemohu to najít


galerie

Cordy Sky Cordy Sky Cordy Sky Cordy Sky