recenze

Tons of Guns

Tons of Guns

V temných uličkách čekají nepřátelé a jistá smrt, pokud vaše zbraně nebudou proklatě rychle a přesně střílet. Vrhněte se do akce a postřílejte zástupy nepřátel v boji jeden na jednoho.
Z pohledu první osoby se ocitáte v přestřelce, ze které může vzejít jen jeden vítěz. Pomocí gyroskopu ovládáte vaši zbraň a snažíte se sestřelit soupeře dříve, než on sejme vás. Chce to tedy přesnou a rychlou ruku. Při vítězství postupujete dál k ještě o fous silnějšímu soupeři a dojde také na ostré bosse. Mezi levely proto musíte vylepšovat zbraně i výbavu. Všechno dostáváte ve formě lootu z předchozích misí.
Čeká na vás pěkná řádka zbraní s odlišnými atributy i způsobem dobíjení (to děláte sami přes dotykový displej), takže musíte být opravdu rychlí.
Hra má vysoké tempo, spád a obecně platí, že pokud nebudete dobře mířit nebo uděláte chybu při nabíjení, je po vás.
Hra má však i své stinné stránky. V první řadě si nemůžete nastavit ovládání a přehodit směr otáčení, takže si budete muset zvykat, a to i na citlivost (protože opětovná kalibrace nefunguje). Dále je to herní energie, které se ale doplňuje solidně a není zase takovou brzdou.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Tons of Guns Tons of Guns Tons of Guns Tons of Guns Tons of Guns Tons of Guns Tons of Guns

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce