recenze

Treasured Medallion

Treasured Medallion

Pro Manuela a jeho lásku Elenu byl tento medailonek smrt. To a ještě vlna, která Manuela smetla z paluby. Pro naši hrdinku však tímto medailonem všechno začíná. Zápletka jak z telenovely. Ale nic netrvá věčně. Záhad je tu víc než dost. Dokážete odhalit všechna tajemství?
Je to děsivé, nebezpečné a i vy můžete přijít k úrazu. Takže pozor na to, co se kolem vás děje.

Všechno to začalo velice nenápadně. Při potápění byl nalezen medailonek, jehož osud nikdo nezná. Tak proč se o něm něco nedozvědět? Starý Bill přece všechno ví a všechno zná. Tak tedy za ním. Toto je jen začátek, který předznamenává velké a dlouhé dobrodružství. Toto je agentura, kterou budete buď milovat, nebo nenávidět. Pohybujete se po rozlehlém městě, kde je plno postav, předmětů a „zákysových“ míst ve formě hádanek. Jak už to tak bývá, k jejich vyřešení vede většinou správně použitý předmět (nebo náhodný pokus), rozum a znalost informací, které vám sdělí ostatní postavy. S každým se vyplatí mluvit opakovaně, neboť vám v průběhu hraní odhalují nová témata k hovoru. Předměty do vašeho inventáře můžete buď sebrat, nebo je získat nějakou lstí. Z tohoto pohledu je dobré hru ukládat, neboť za krádež jdete do vězení, což znamená přerušení pátraní na doživotí. Za trochu barvy trest přísný, ale nahrát pozici zkrátka musíte.

Ve městě se budete nejprve ztrácet, ale s trochou trpělivosti nakonec najdete to, co potřebujete. Co však trochu kazí požitek ze hry, jsou dvě věci. Animace jsou sekané, avšak toto se dá trochu odstranit tím, že si nastavíte nejvyšší rychlost hry. Vlastně to doporučuji. Druhá věc je ta, že objekty nejsou označovány popiskem, takže se z prozkoumávání lokace stává klikačka na každý předmět. To rozhodně nepotěší. Celkově však je tato hra famózní kousek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 21.02.17 v 17:18

to zní zajímavě

MissM | 07.05.09 v 21:27

Až skončí zkoužkový, začnu to hrát. Mimochodem skvělá recenze Dominiku :-)


galerie

Treasured Medallion Treasured Medallion Treasured Medallion Treasured Medallion

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce