recenze

Team Fortress Arcade

Team Fortress Arcade

Povedená akční hra s devíti různými postavami a vlastnostmi, multiplayerem až čtyř hráčů a skvělou hratelností, která bude trvat po celou dobu. Team Fortress zkrátka jede a zábavička je zaručena!
Díla Erica Rutha se vždy vyznačují pixelovou grafikou a jednoduchým přístupem, díky kterému se do hry okamžitě pustíte a užíváte si ji. V tomto konkrétním případě budete střílet, ničit a skvěle se bavit.

Skutečně svižná akce začíná hned po výběru postavy. K dispozici je jich devět a každá z nich má specifické útoky, zbraně a tím pádem celý způsob boje. Pak se vrháte do víru střelby, výbuchů a likvidace bosse na konci každého kola. Zní to jako slabá náplň, ale vězte, že vzhledem k tomu, co bylo napsáno výše, měnícímu se prostředí a multiplayeru jsem se velmi dobře bavil. Tomu pomohla i možnost po každém levelu zvolit jinou postavu, takže už jsem se těšil na další kolo. Celé je to navíc zabaleno do tematiky Team Fortress (ano, tomu nesmírně oblíbenému), čili skalní fandové mají povinnost hru stáhnout.

Problémem může být po počátečním nadšení motivace. Podezírám hru z nekonečného počtu životů, a rozhodně by neuškodil nějaký pevně daný počet. Takto totiž projde hrou každý.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Team Fortress Arcade Team Fortress Arcade Team Fortress Arcade Team Fortress Arcade Team Fortress Arcade

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce