recenze

SAW Deluxe (Remake)

SAW Deluxe (Remake)

Kdo by neznal horor Saw? Pojďte si v této adventuře střihnout onu, jak já říkám, koupelnovou scénu a zachraňte nebohou oběť, kterou Jigsaw unesl, uvěznil a chce si s ní hrát. Hledejte vodítka po celé místnosti, neboť jedině tak se (možná) dostanete ven.
Hra má v názvu napsané Deluxe. Přiznám se však, že jsme neměl potřebu pátrat po původním kousku. A to také proto, že sami tvůrci říkají, že tato verze má novou grafiku, animace a lepší hratelnost. Tak se necháme překvapit :-).

Samotnou hru začínáte nesympatickým zjištěným, že jste uvězněni v nevábně vyhlížející koupelně a pokud překročíte červený pruh, budou létat elektrické šoky. Čáru nicméně překročit s vašimi postavami nejde, to jsme zkoušel jako první věc. Druhou zásadní věcí, kterou už ovšem dělat můžete, je sbírání předmětů. Je to první předpoklad k úspěšnému vyřešení vašeho malého problému. Jelikož je místnost rozdělena na dvě části a vy ovládáte dvě postavy, můžete jednotlivé objekty předávat kolegovy na druhé straně. Pečlivě prohledejte celou místnost, neboť některé akce jdou provádět jen na konkrétních věcech. Protože se celá hra odehrává na poměrně malém prostoru, je kladen důraz na detail a než ho objevíte, nemusíte být již úplně v dobré náladě.

Hra má docela slušnou atmosféru a film se vám díky tomuto titulu určitě připomene. Velmi povedený kousek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

jurcatko

jurcatko | 08.03.15 v 11:01

no to jsem zvědavá

ol.ik | 26.10.09 v 10:19

nenjde to spustit


galerie

SAW Deluxe (Remake) SAW Deluxe (Remake) SAW Deluxe (Remake)