článek

Games Convention Lipsko

Games Convention Lipsko

Rádi byste si originálním způsobem zpříjemnili poslední dny letošních prázdnin? Zažili velkou show ve čtyřech obrovských halách? Zahráli si ty nejočekávanější hry s menším předstihem a ještě přitom shlédli desítky krásných slečen? Pak čtěte dále! Rozdáváme 10 vstupenek na velkolepou akci, neváhejte!


Toto a ještě mnohem víc se nachází v německém Lipsku, na každoročním herním festivale Games Convention. A pokud si právě teď říkáte, že finanancování vstupenky by vás vyšlo pěkně draho, nezoufejte. Freegame.cz totiž přichází se skvělou zprávou; tohle všechno pro deset z vás máme! Stačí jen poslat email našemu šéfredaktorovi Hynkovi. Pozor, rozdáváme lístky pouze pro prvních 10 zájemců, kteří do nejpozději do 11 hodin dopoledne 9.8.2006 pošlou na email svou plnou poštovní adresu, mobilní telefon, email, jméno a příjmení. Máte-li tedy chuť se podívat na největší veletrh v evropském měřítku, veletrh počítačové zábavy a multimédií, neváhejte ani sekundu! Oficiální informace si můžete prostudovat ve dvou dokumentech:


Pozvánka na GC2006.doc, Pozvánka na GC2006.pdf



Co je Games Convention Leipzig?




  • Termín: 24. až 27. srpna 2006

  • Den pro tisk a pro odborné návštěvníky: 23. srpna 2006

  • Počet vystavovatelů: 290

  • Výstavní plocha: 85 000 m2

  • Očekávaný počet návštěvníků: 150 000

  • Vstupenky: jednodenní = 7 euro, permanentní = 25 euro







Představte si brněnský Invex… Vidíte ho před sebou? Postupně k němu v mysli připojte nádherné hostesky stojící na každém rohu, řvoucí muziku, desítky známých osobností (minulý rok navštívil festival Hideo Kojima (Metal Gear Solid), letos by to měl být Will Wright (The Sims) či Peter Molyneux (Black & White)), zhruba o třetinu větší počet návštěvníků (celkem tedy nějakých 150 000), největší světové vydavatele počítačových her (Sony, Microsoft, Konami, EA, Eidos či Phenomedia – na poslední jmenované se těšíme nejvíce ;-)), nejnovější hry (uvedené s několikaměsíčním předstihem a s možností si většinu vyzkoušet na vlastní kůži), představení next-gen konzolí (je libo vidět PlayStation 3?) a spoustu dalších věcí. Výsledkem vašich představ není sen, nýbrž Games Convention Lipsko. Největší herní výstava v Evropě, která je mnohými považována za lepší akci než zámořské E3. A to už o něčem vypovídá.








Na své si přitom přijde úplně každý. Primárně je Games Convention pochopitelně zaměřeno na fanoušky počítačových her, kteří si budou moci vyzkoušet s několikaměsíčním předstihem nejočekávanější hry, či si zahrát na konzolích nové generace (Xbox 360, doufejme i v PlayStation 3 a Nintendo Wii). Zkrátka však nepřijdou ani milovníci progamingu (těm bude věnovaná značná část jednoho z pavilonů), rodiče (pro ně budou připravena multimédia a výukové „škola hrou“ programy), byznysmeni, novináři a dokonce i milovníci hudby, kteří si jako každý rok budou mít možnost poslechnout gigantický koncert složený se soundtracků počítačových her (interpretem skladeb je pražský FILMharmonic Orchestra).












Opravdový fanoušek počítačových her by na Games Convention v Lipsku chybět pochopitelně neměl. Návštěva festivalu se rovná výtečnému kulturnímu zážitku, který budete opouštět s jiskrou v oku a pusou dalece rozevřenou úžasem. Kdy jindy budete mít příležitost dostat se na podobnou akci zcela zdarma? Zkuste štěstí a pak už jen čekejte. A kdo ví, možná se tam někde i potkáme. Redakce Freegame.cz se do Lipska koncem prázdnin totiž pochopitelně také chystá.




Nosi

autor
/ Nosi

Publikováno: 07.08.2006


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 09.04.24 v 12:46

1

DoDoTom68

DoDoTom68 | 09.06.14 v 09:39

ešte v roku 2006 sa GC snažila o prestíž pred Tokyo Game Show , kde sa jednalo o najväčšiu hernú udalosť na svete©

DoDoTom68

DoDoTom68 | 09.06.14 v 09:34

Games Convention (zkracované na GC) je každoročná videoherná konferencia a veľtrh , ktorý sa koná v nemeckom Lipsku, prvý ročník začal v roku 2002, ©

Nigo | 21.11.09 v 20:08

jo husty
)

kim.cz | 08.09.08 v 19:45

Prosím vas po kolikate je tahle vystava v Lipsku


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce