článek

Fotbalová soutěž na FreeGame - jak to všechno dopadlo?

Fotbalová soutěž na FreeGame - jak to všechno dopadlo?

Český fotbalový tým si na Mistrovství Evropy nevedl až tak špatně. Slavil se postup ze skupiny, ale další zápas už ovace nepřinesl. To naše soutěž trvala déle, přinesla mnoho úspěchů, výher, a dokonce několik ponaučení. Nápad uspořádat soutěž v hraní Flash hrách poletoval kolem našich hlav už nějakou řádku týdnů a zrovna blížící se ME ve fotbale rozhýbalo a roztočilo kolečka příprav. Samotné rozdělení soutěže nakonec nabylo formy dvou kol po třech hrách.

První kolo

Footy – Hned první hra prvního kola přinesla rekord v počtu spuštění a zahraných her. Během tří dnů byla hra spuštěna více jak 2000x a do dnešního dne se stále hráči perou o nejlepší výsledek. Nejlepší hráči se ukázali během několika hodin prvního dne a první tři příčky obsadili benderto, Zuntak a WesP.

Soccer Memory Tournament – Footy byla spíše hrou na koordinaci, druhá hra prvního kola tedy zaměstnala hlavně hráčovu mozkovnu. Už dlouho jsme tu neměli tak populární Pexeso a Soccer Memory Tournament se také okamžitě stala nesmírně hranou. Benderto se opět s nikým nepáral a udržel si první místo, následovali HeavyMetal a davii.

Football League Jumper – Jednoduchá náplň Football League Jumper znamenala další nápor hráčů. Šlo prostě o skákání z míče na míč a nejlepší výsledek si odnášel i cenné body. Zde se nejlepšího výsledku podařilo dosáhnout hráči WesP, berry123 a benderto.

Celkově první kolo dopadlo takto:
1. benderto 11 b.
2. WesP 9 b.
3. HeavyMetal 8 b.
4. Zuntak 4 b.
5. berry123 4 b.
Hlavní cenu prvního kola – prémiový měsíc ve webovce INFINITUM, hra od BigFishGames a tričko – si tedy odnesl benderto. Mezi ostatní se rozdaly další hry od BigFishGames a trička. GRATULUJEME.

Druhé kolo našeho fotbalového soutěžení začalo po základních skupinách na ME. Stejně jako národnímu týmu jsme drželi palce i našim návštěvníkům a čekali na zajímavé výsledky.

Euro 2012 GS Soccer – Tak tato hra, kde ovládáte vlastní fotbalový tým a snažíte se porazit soupeře, se nejspíše zapíše jako nejobtížnější záležitost na FreeGame. Nikdo, ani redaktoři nebyli schopní docílit nějakého toho kladného výsledku a tímto pádem nebyly rozdány ani žádné body.

Sport Slot – Hazard bez hazardu a vše ve fotbalovém duchu. Na rozdíl od předchozí hry se nejednalo o nic nemožného a hraním automatu se na první tři pozice dostali hráči koll1, WesP a benderto

Vise Head – Kdekdo se mohl odreagovat po prohře našeho týmu ve hře Vise Head. Mírně krvavé, ale velmi zábavné dopravení hráče do branky vyneslo body bendertu a hráči s příhodný nickem MOZ3K.

Celkově druhé kolo:
1. benderto 8 b.
2. koll1 5 b.
3. WesP 4 b.
4. MOZ3K 4 b.
Rozdělovaly se stejné ceny jako v prvním kole. Tedy hlavní odměnou byl prémiový měsíc ve hře INFITINITUM, hra od BigFishGames a opět tričko. Další hráči si také rozdělily BigFishGames (BFG) hry a trička. Opět GRATULUJEME!

Ale to není vše! Jak jsme už v pravidlech řekli, obě kola se sčítala a pro Grandfinále jsme přichystali další ceny.

Grandfinále:
1. benderto 19 b.
2. WesP 13 b.
3. HeavyMetal 8 b.
4. koll1 5 b.
5. Zuntak, berry123, MOZ3K

Tvůrci INFINITUM nám do balíčku s dárky dali dokonce 3 prémium měsíce v jejich hře a tu si společně s dalšími BFG a tričkem odnáší náš Grand-šampión benderto. Prosím o ovace!
Na druhém místě si WesP odnáší jednu BFG hru a tričko. Zcela zasloužené umístění.
Heavy Metal se přiřítil jako blesk z čistého nebe, zahrál pár her a celkově skončil na třetím místě. Jedna BFG hra a tričko už se řítí.
Ostatní umístění si odnáší trička. Tímto bych ještě poprosil hráče s nickem MOZ3K, aby se nám ozval s platným mailem (komentáře, FB, redakční mail freegameArchive@gmail.com)

Nebojte se, další soutěž je na cestě a už brzo budete moci hrát o nové ceny a užít si spoustu zábavy! Sledujte nás i nadále!



Twister

autor
Štěpán Plachý / Twister

Publikováno: 21.07.2012


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 09.04.24 v 09:09

1

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 13:03

text příspěvku

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 05.11.18 v 10:42

také jsem to prošvihla

Drticka

Drticka | 09.05.18 v 10:17

tuhle soutěž jsem prošvihla

phanka

phanka | 23.04.15 v 16:16

fotbal to je hra