článek

Zahrajte si HTML5 hru Hearts Medicine Time To Heal za 97%

Zahrajte si HTML5 hru Hearts Medicine Time To Heal za 97%

Zahrajte si na doktorku, která se bude muset postarat o své pacienty. Jste teprve v začátcích, takže je docela možné, že vám to nepůjde tak jak by mělo, ale časem se zaručeně zlepšíte. Nenechte své pacienty dlouze čekat na ošetření. Jedná se o HTML5 hru, kterou si můžete zahrát i na svém mobilním telefonu.


Ošetřete pacienty a vydělejte peníze
Musíte dělat vše proto, abyste daného pacienta ošetřili a hlavně vyléčili. Určitě víte, že v USA nemají zdravotní péči zdarma a za každý úkon si nechávají doktoři zaplatit. To znamená, že když jdete do nemocnice, tak potřebujete peníze, a to hodně peněz. Za tyto služby doktorka následně inkasuje peníze.
Pokračujte takto dále. Uvidíte, že hra není vůbec jednoduchá, takže se postarejte o to, abyste je všechny zvládli ošetřit a u nikoho se nezdržujte.

V začátcích vám hra pomáhá
Pracovní týden je pondělí až pátek a v každém týdnu musíte najít morčátko, které se tady potuluje, to vám sice trošku ubírá na pozornosti k pacientům, ale jinak by to nebyla taková zábava. Musíte plnit požadavky svých nadřízených, abyste splnili úkol a mohli následně získávat nejrůznější trofeje.

Shrnutí hry
Krásně graficky propracovaná online HTML5 hra, kterou si můžete zahrát i přes váš webový prohlížeč na mobilním telefonu. Klikejte na své pacienty a převeďte je na lůžko nebo na kapačky. Záleží na tom, jaká nemoc je postihla. Podle daného úkonu následně dostanete zaplaceno. Naplňte tři hvězdičky v dolním pravém rohu a dostaňte se do další úrovně hry.

Zahrajte si virtuální zaměstnání s doktorkou ve hře Hearts Medicine Time To Heal.




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 27.02.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Drticka

Drticka | 17.05.18 v 12:03

je suprová

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 14.06.17 v 18:13

není to špatná hra


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce