článek

Skvělá online hra Mass Effect: Andromeda Prelude za 95%

Skvělá online hra Mass Effect: Andromeda Prelude za 95%

Jedná se o online hru, která je podle fan fikce Mass Effect s názvem Andromeda Prelude. Tato hra je vytvořena ve vysokém rozlišení. Převezměte kontrolu nad velitelem Shepardem, ten byl kontaktován samotnou Andromedou kvůli důležitému problému. K dispozici je tak interaktivní hra z Mass Effect vesmíru, která nabízí most mezi originální trilogií a novou hrou ME: Andromeda.
Co všechno Mass Effect Andromeda Prelude nabízí
K dispozici je RPG systém a hlavně interaktivní dialogy, které hráč povede v anglickém jazyce. Díky tomu se zlepšíte v angličtině. Vývojáři si pro vás přichystali dva herní konce, takže hru jen tak lehce nedokončíte. U Mass Effect her tomu tak bývá, a proto je velmi zábavná. Gamesa navíc běží v HD rozlišení 1280x720px.

Animované části hry
Mass Effect je krom perfektního RPG zpracování také velmi příběhová. Jedná se totiž o trilogií, která je příběhem nejrůzněji propojena. Hodně záleží na tom, jaké jste volili odpovědi, protože podle toho se budou samotní hráči chovat. Bohužel pokud neumíte dostatečně anglicky, tak si hru nemůžete pořádně užít, jelikož se stane to, že někomu neporozumíte a nevtáhnete se tak do skvělého děje.

Shrnutí gamesy
Jedná se spíše o animovanou interaktivní hru, ve které hodně záleží na tom, jak odpovíte. Podle toho se pak bude odvíjet celý příběh. Pojďte si proto zahrát gamesu, která je takovým mezníkem mezi těmito trilogiemi.

Zahraj si Mass Effect: Andromeda Prelude.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 02.01.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Drticka

Drticka | 21.05.18 v 14:23

to me nebáví


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce