článek

Portál ESL Gaming – turnaje v TOP on-line hrách na jednom místě

Portál ESL Gaming – turnaje v TOP on-line hrách na jednom místě

ESL Gaming liga - o co se jedná, v jakých hrách se hraje a jak se do této ligy přihlásit? Přečtěte si dnešní článek.
Portál ESL Gaming – co to je?
Patříte-li mezi náruživé hráče on-line MMO her, pak by vám tato stránka rozhodně neměla uniknout.
Portál ESL Play je největším komunitním webem ze všech, které se soustředí na pořádání on-line turnajů. Stačí se jen zaregistrovat a už můžete soupeřit o místo v lize, věcné ceny nebo peníze.
Díky jednoduchému uživatelskému rozhraní se v podstatě ihned pustíte do akce.

V jakých hrách se soutěží?
Na své si přijde drtivá část hráčů. Soupeřit můžete ve všech nejoblíbenějších hrách současnosti, jako
Dota 2, Counter-Strike, Battlefield, World of Warcraft, Heartstone, Vainglory, Rocket League a další.
Potěší taktéž podpora turnajů nejenom pro majitele PC, ale také herních konzolí (FIFA). Kompetní seznam her najdete play.eslgaming.com/czsk v sekci „Vybrat hru“.

Struktura ESL Gaming ligy
Na webových stránkách máte možnost nejen hrát, ale nechybí ani sekce novinky, kde se dozvíte zprávy z oblasti eSportu. Samotné turnaje se periodicky opakují každý týden (ne všechny hry jsou však v současnosti dostupné) a jsou rozděleny do několika kategorií. Nejlepší hráči, popřípadě týmy, získávají odměnu v podobě prémií nebo bonusů v dané hře (kredity, herní měna nebo exkluzivní obsah, který poskytne samotný vydavatel). Výjimkou ale nejsou také věcné ceny, dárky, klávesnice, myši, zkrátka herní vybavení pro každého správného pařana. Turnaje vyššího řádu, tzv. ESL GO4 turnaje, nabízejí lukrativnější odměny v podobě peněžitých odměn. Zde už ale počítejte s velkou konkurencí nejenom z Česka a Slovenska, ale celého světa.

Registrace
Registrace se de facto neliší od jakéhokoli jiného webu. Po zadání přihlašovacích údajů stačí potvrdit přihlašovací e-mail a … jste tam. Rychle, jednoduše a zdarma. Vyberte si bitvu 1na1 nebo si s kamarády vytvořte tým, bavte se a zdokonalujte své herní schopnosti.

Speciální CZ a SK sekce
Našince a naše bratry bude nejspíše nejvíce zajímat CZ/SK sekce. Ta vám poskytne veškeré informace v mateřském jazyce, včetně podpory a fóra v případě komplikací. Na druhou stranu CZ/SK sekce nepořádá turnaje o ceny ve všech hrách, takže co do výběru budete omezeni. Nic vám ale nebrání účastnit se turnajů evropských nebo ve všech hrách turnajů Fun. Na webu je vidět snaha o oživení a inovace, přestože některé texty nejsou právě perfektní (kromě češtiny a slovenštiny jsme narazili i na nějaké zprávy v polštině?).

Chcete se přidat do ESL Gaming ligy?
Že to administrátoři s webem myslí opravdu vážně, ukazuje jejich aktivita na Facebooku a Youtube. Nechybí ani Twitch TV kanál, a tak budete vždy v obraze. Sledujte Freegame i ESL Gaming ligu, aby vám neunikly žádné novinky z této progresivní gamingové oblasti.

Odkaz na stránky najdete zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 21.09.2015


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Drticka

Drticka | 23.05.18 v 13:58

hrejme všichni

lubkoo

lubkoo | 08.07.16 v 08:55

mozno ze viskusam uvidim

elf

elf | 08.12.15 v 22:40

asi se zapojím, je to zajímavé

3K171

3K171 | 02.12.15 v 09:24

moze byt CS-ko mam rad drtievam o 106 :-)

HAL

HAL | 21.09.15 v 11:30

tyto hry mě nebaví


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce