článek

Nálož Android her - 42. díl

Nálož Android her - 42. díl

V další náloži her pro Android pro vás máme nachystanou jednu klasickou match-3 hříčku, podíváme se do Brazílie v sérii miniher, následovat bude povedená strategie a nakonec luxusní hra, ve které si vyzkoušíte, jaké to je cválat na koni a srážet protivníky v rytířském turnaji. Candy Blast Mania - 80 %
Pokud jste příznivci barevných a v tomto případě i sladkých match-3 her, toto je kousek přesně pro vás. Malá holčička prochází světem cukroví a v každém levelu ji čeká hrací plocha plná bonbonů. Přesmykem okolních kousků se snažíte vytvořit alespoň trojici téhož druhu, která následně zmizí. Vzhledem ke každé úrovni máte však zadaný úkol, který s omezeným počtem tahů musíte splnit. Odstraňte z hrací plochy určené druhy bonbonů nebo porazte zlého krále. Ať už před vámi bude jakákoli výzva, musíte přemýšlet, zaměřit se na určité druhy a využívat násobících bonusů a speciálních boostů.
Ve své podstatě nic nového, ale fanoušky tohoto stylu nemůže odradit. Candy Blast Mania

FanTAPstic - 75 %
Série miniher s tematikou fotbalového mistrovství světa v Brazílii. Na úvod budete ovládat malý míček, který poklepem začíná hopsat, plesat a tleskat. Za nasbírané „tlesky“ odemykáte fotbalové minihry na postřeh a rychlost, ve kterých můžete soutěžit s ostatními (například rozřazování hráčů podle barev, balancování s míčem na hlavě apod.) Z toho důvodu hra vyžaduje připojení přes Google+. Nechybí samozřejmě žebříček hráčů a nakupování výbavy pro váš vlastní míček. Na této hře je největší chybou to, že nemůžete podporovat náš tým.
FanTAPstic

Mini Warriors - 93 %
Společnost Triniti Interactive má už na svém kontě pěknou řádku povedených titulů a tento je další z nich. Staňte se velitelem vojenských jednotek a pobijte všechny nepřátelé.
Základem je vaše vlastní vojsko, do kterého si dáváte na různé pozice různé jednotky. Následuje jejich upgrade a nějaké to vybavení. Na mixu vojáků a jejich pozici záleží nejvíce, protože boje probíhají automaticky. Rozvoj vojska a zisk nových jednotek je podmíněn prestiží, kterou získáváte v bojích.
Postup je limitován energií, ale je jí dost pro slušný progres na jeden zátah. Mini Warriors

Rival Knights - 93 %
Staňte se rytířem a zažijte vzrušení při turnaji, kde může zvítězit jen jeden. Ve hře usednete na koně a v rámci rytířského turnaje se budete snažit srazit soupeře. Tento manévr však vyžaduje skloubení několika prvků. Základem je perfektní start, následuje dostatečná rychlost a pak také fáze míření. Vše se ovládá přes dotykový displej a při této akci uplatníte jak postřeh a rychlost, tak také přesnou ruku.
Za vítězství získáváte peníze a postup dále. V kariéře postupně budete potkávat obtížnější šlechtice a zachraňovat slabé dívky z jejich spárů. K dispozici jsou ale i dva časově limitované turnaje, ve kterých získáváte prestiž porážením ostatních hráčů a snažíte se být co nejvýše pro co nejlepší odměnu. Nechybí ani levely, ve kterých musíte splnit nějaký dílčí quest, jako například dosáhnout vysoké rychlosti nebo perfektní zásah.
Tyto dva herní režim mají také oddělenou energii, což je fajn. Její doplňování má solidní tempo, ale i tak si občas nedobrovolně počkáte. Hra je totiž celkově dost svižná, má parádní grafiku a samozřejmě nechybí také masivní vylepšování zbroje, helmy, koně a zbraně. Tak směle do boje. Toto je skutečně povedený a kvalitní titul.
Rival Knights

(pozn. obrázky ze hry Rival Knights jsou převzaty z Google Play)



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 16.06.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

3K171

3K171 | 12.01.16 v 08:16

android hry moze byt mna vzdy potesia

pepah14

pepah14 | 26.09.15 v 20:46

klasika

phanka

phanka | 09.04.15 v 15:19

candy super

elf

elf | 21.02.15 v 13:03

rival super, dost těžké

Verun94

Verun94 | 31.07.14 v 22:28

candy blast mania, klasika :)

Verun94

Verun94 | 31.07.14 v 22:28

mania *

Verun94

Verun94 | 31.07.14 v 22:28

Candy blast mafia, celkem klasika :)

maja.40

maja.40 | 17.06.14 v 19:28

:-)


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce