článek

Nálož Android her - 21. díl

Nálož Android her - 21. díl

Větry z Google Play nám tentokrát přivály pod nos povedené lyžování, strašidelnou adventuru a svižnou akční hru, u které se pěkně odreagujete. Jako bonus se podíváme také na adventuru, kterou zná snad každý – Polda 2. Top Ski Racing 2014 – 82 %
Pojďte si ještě zavzpomínat na zimu v této rychlé sportovní hře. V roli závodníka se vrhnete dolů z pěkné řádky svahů a budete muset projíždět branky. O umístění rozhoduje každá setinka času, takže se snažte dojet do cíle co nejrychleji… ale vlastně je nejdůležitější vůbec dojet. Vaše výchozí atributy na první příčky zkrátka nestačí, a tak to chce nejdříve vůbec dojet do cíle, nastřádat pár bodů a za ty si vylepšit vlastnosti jako je zrychlení, zatáčení nebo celková rychlost. Pak už se dostanete do zelených čísel a bude na vás, abyste ukázali vaše sjezdové umění. Stahujte zde.

Haunted Past – 79 %
Adventura poněkud strašidelnějšího ražení. V tajemných lokacích narazíte nejen na zapeklité hádanky, ale také duchy. Každé místo musíte prozkoumat, sesbírat předměty a ty následně využít k vyřešení hádanky a posunout se dále. Na hře je nejlepší, že to není pouze hledání skrytých objektů ze seznamu, ale zapojíte i mozek. Součástí je také slušná ponurá atmosféra. V temných místech se možná zaseknete a některé objekty jsou hůře viditelné, naštěstí je k dispozici mírná nápověda. Rozluštěte starou záhadu a nechte se pohltit příběhem. Stahujte zde.

Western Mini Shooter – 88 %
Aby byl Divoký západ pořádně divoký, nestačí jen nějaký ten bandita a vykradená banka. Chce to přihodit nějaké ty mimozemšťany a ninja bojovníky a pak z toho vznikne pořádná akce. V každém levelu se pohybujete na svém „oři“ a snažíte se v rychlém tempu odrovnávat haldy nepřátel. Ti se na vás řítí ze všech stran, takže je třeba za získané peníze nakupovat a vylepšovat zbraně a další atributy. Jde hlavně o jednoduchou a nenáročnou akci, ale různá prostředí, počet zbraní a celkově kvalitní zpracování vás chytne. Stahujte zde.

Polda 2 – 90 %
Pamatujete si ještě na rozverného policistu Pankráce? Už podruhé opustil PC (Polda 3) a vyda se také na platformu Android. Od hry můžete čekat dokonalý klon PC verze. Tato adventura má ale jedno velké „ale“. Hra sice zcela kopíruje svůj originál (hledáte předměty, mluvíte s ostatními postavami, řešíte hádanky, smějete se ztřeštěnému humoru…), ale zdarma je k dispozici pouze první část. Ta je navíc řešená tak, že vás v ní provází tutorial, takže nemusíte ani moc přemýšlet. Další části je třeba si koupit. Hra v sobě ovšem obsahuje několik povedených vychytávek, které by vás měly zachránit od zákysů (například zobrazení všech aktivních míst, možnosti kombinace věcí v inventáři bez zdlouhavého zkoušení) a j vidět, že si s touto konverzí vývojáři vyhráli. Část zdarma slouží spíše jako ochutnávka toho, na co se můžete těšit v plné verzi. Stahujte zde.

No a to je pro dnešek vše. Mát-li nějakou zajímavou hru, o kterou se chcete podělit nebo ji zmínit na našem webu, napište nám. K dispozici jsou komentáře, Facebook nebo redakční e-mail. Hezkou zábavu.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 30.03.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

hanče

hanče | 30.05.15 v 22:10

lyžovat neumím tak aspoň ve hře

phanka

phanka | 12.04.15 v 09:34

zalyžovat si nemusí být špatné

Verun94

Verun94 | 09.11.14 v 10:40

Polda.. to byly čas, kdysi jsem hrála furt. :D


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce