článek

BLOOD & GLORY: IMMORTALS - hack-and-slash řežba za peníze?

BLOOD & GLORY: IMMORTALS - hack-and-slash řežba za peníze?

Je načase se zase jednou obléct do zářivé zbroje a vykonat nějaké ty hrdinské činy – zpravidla tím, že rozsekáte haldy nepřátel. Interesantní RPG od společnosti Glus, které skvěle vypadá, náramně se hraje, ale dají se nakopat antičtí bohové bez nutnosti platit? Výborné RPG
Po výběru jedné ze tří postav vám nic nebrání v tom, abyste se stali hrdinou a zachránili antický svět před zvůlí bohů. Ti k sobě mají také početné armády, a tak vás čeká pořádná pěkně svižná akce.
Napříč levely se pohybujete pomocí dobře umístěného virtuálního joysticku a postupně v každé části lokace likvidujete rozličné nepřátele. Na konci vás obvykle čeká nějaký ten boss, ale oproti soubojům s bohy jsou to jen zahřívací bitvy, na které vám stačí trocha šikovnosti a cviku. Obecně zde platí, že stačí vypozorovat vzorec pohybu a najít správný okamžik k útoku.

Klon Eternity Warriors 3
Zběsilé tempo, kdy kolem sebe mácháte zbraní, je i přes svoji stereotypnost dostatečně zábavné, a to i proto, že k dispozici máte slušnou škálu kouzel, která můžete vylepšovat s postupem na vyšší úroveň. Žádné velké manévry, ale prostě se do toho pustíte a rozsekáte všechny na kousíčky. Herní styl je v podstatě přesně zkopírován z jiné hry od Glu – Eternity Warriors 3 – a to také co se týče herního progresu a tlačení na mikrotransakce.

A zase ty mikrotransakce
Za absolvované úrovně a splněné questy získáváte zkušenosti a peníze. Za peníze vylepšujete vlastnosti, části brnění a zbraň. Každý kousek vaší výbavy vám dává výsledné hodnocení, které odemyká další úrovně a odráží určitou úroveň obtížnosti pro daný level. A jsme tady. I když máte bohatý loot, posunout se někam dál je běh na dlouhou trať a znamená to také časté opakování týchž úrovní (jako by to nestačilo v rámci questů). Zpočátku přitom nic nepoznáte. Vše jede rychle, sem tam se sice zaseknete, ale stačí nějaká ta fúze nebo upgrade a nepřátelům se dá postavit i s nižším hodnocením.
Pravda, hra vás sice do ničeho nenutí, ale požadavky na výbavu s každou další úrovní tak strmě stoupají, že raději hru vypnete. A to je rozhodně škoda. Bohatý herní obsah, vynikající hratelnost, možnost upgradů a grafické zpracování tvoří velmi lákavý titul. Škoda jen, že se buď spokojíte s (téměř) nekonečným čekáním a opakováním týchž kol, nebo budete platit za speciální materiály a mince pro epické zbraně a brnění.

Hra je ke stažení na Google Play



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 17.03.2015


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

lubkoo

lubkoo | 13.07.16 v 08:55

vipada celkom dobre mosno viskusam niekedy

LubomirOffertaler

LubomirOffertaler | 23.12.15 v 19:40

Taketo hri nesu pre mna

3K171

3K171 | 03.12.15 v 09:39

niekedy mozno skusim az tak velmy ma to nepresvecilo :-)

elf

elf | 05.10.15 v 22:46

past na peníze

Laugher

Laugher | 11.06.15 v 01:36

Nevypadá to zle.

janice11

janice11 | 01.05.15 v 15:56

To jsou samé akční a strategické hry, ty mi nejdou.

phanka

phanka | 05.04.15 v 17:50

pro kluky určitě dobré


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce