článek

#23 Nášup HTML5 a 3D her

#23 Nášup HTML5 a 3D her

Dokonalá závodní hra, kterou si mohou zahrát až čtyři hráči najednou. To vše se odehrává na jednom PC. Je zapotřebí, abyste ukázali všem, co dokážete. Máte na výběr z pěti vozidel. Tato a další hry v nášupu!

Hard Crash
Dokonalá závodní hra, kterou si mohou zahrát až čtyři hráči najednou. To vše se odehrává na jednom PC. Je zapotřebí, abyste ukázali všem, co dokážete. Máte na výběr z pěti vozidel. Pusťte se do hry a ukažte, co ve vás je a co všechno zvládnete. Projeďte jednotlivé části a pokuste se dostat až na konec hry v naprostém pořádku. Hra disponuje krásným grafickým zpracováním, které není na nikterak špatné úrovni.

Zahrajte si Hard Crash

HTML5 hra Boat Rush
Postřehová hra, kde musíte reagovat na veškeré překážky velmi rychle. Ovládáte člun, který disponuje zbraněmi. Hlavním úkolem je, abyste posbírali zlaté mince a vyhnuli se veškerým překážkám. Dávejte si pozor, aby se vám nic nestalo. Zlikvidujte jednotlivé protihráče a doplujte co nejdále to bude možné. Nasbírejte dostatek mincí pro následný postup touto hrou. Před vámi jsou různé brány elektrických sítí a ty vás mohou velmi snadno zastavit. Jde hlavně o to, jak daleko se dokážete dostat, protože podle toho následně získáte dostatek bodů. Dejte si proto velký pozor na to, co děláte.

Zahrajte si HTML5 hru Boat Rush

3D hra Just Park It 11
Jedná se již o 11. díl skvělé hry, kde musíte zaparkovat svůj velký náklaďák. Najděte způsob, jak bez problému zaparkujete a nikoho nepoškodíte. Nejedná se o obyčejný náklaďák bez přívěsu, ale máte za sebou ještě přívěs, takže si musíte dát pozor, jak parkujete, abyste nepodřeli ostatní auta na parkovišti. Snažte se dělat to tak, abyste co nejméně bourali a sebrali nakonec tři hvězdy.

Zahrajte si hru Just Park It 11



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 26.05.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Turbokocour

Turbokocour | 04.11.17 v 08:28

text příspěvku

Laugher

Laugher | 13.07.17 v 14:50

Postřehová

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 10.06.17 v 15:52

tak tomuhle já říkám aspoň nějaká zábava


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce